Επανέφερε τον Μαυροκουκουλάκη!

Η εποχή που το όνομα του Παναθηναϊκού προκαλούσε τρόμο στην Ευρώπη έχει περάσει, ας ελπίσουμε όχι ανεπιστρεπτί. Από τις αρχές της δεκαετίας του 70 μέχρι kai πριν από δέκα χρόνια περίπου, ο ΠΑΟ πήγε τρεις φορές στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών – τη μία προκρίθηκε και στον τελικό – ενώ έχασε και μία μοναδική ευκαιρία να φτάσει και στους «4» του Κυπέλλου UEFA.

Σήμερα, ο τρόπος με τον οποίο φέρονται οι διαιτητές στον ΠΑΟ, αλλά κάποιες φορές και σε άλλες ελληνικές ομάδες, είναι ανεκδιήγητος και στην ΠΑΕ ψάχνουν να βρουν τι μπορεί να φταίει. Για να βρουν ένα ή δύο στοιχεία, ίσως και να ενεργήσουν βάση αυτών, επέλεξαν να επαναδραστηριοποιήσουν τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη, τον πολύπειρο πρώην παράγοντα των πρώτων χρόνων της ΠΑΕ επί Γιώργου Βαρδινογιάννη, ο οποίος είχε ενεργοποιηθεί και επί Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ο «Mister Manos»  όπως είναι το προσωνύμιο του, καθώς έτσι τον αποκαλούσαν οι ξένοι συνομιλητές του, αποφεύγοντας να προφέρουν το…μακρόλεξο Μαυροκουκουλάκης, έχει πολλές γνωριμίες και σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα πετύχει να διεισδύσει σε άβατα και να πληροφορηθεί αν υπάρχει «μοχλός» που υποκινεί τη συμπεριφορά της UEFA απέναντί του. Τώρα, αν με αυτή την πρόσληψη θα καταφέρει να αλλάξει συμπεριφορές ή απλά να μάθει κάποια μυστικά και να τα χρησιμοποιήσει στο μέλλον, είναι κάτι που θα φανεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα