Επιμένει η Φροζινόνε για τον Μπεργκ!

Μπορεί το όνομα Φροζινόνε να θυμίζει περισσότερο παγωτό ή κάποιο ρόφημα, αλλά δεν παύει να είναι μία ομάδα (έστω και νεοφώτιστη) του Καμπιονάτο.

Υπό αυτή την έννοια, δεν θα πρέπει να αφήνει και παγερά αδιάφορο τον Μάρκους Μπεργκ μία τέτοια προοπτική, γνωρίζοντας πως ένα καλό πρωτάθλημα με τη μικρή αυτή επαρχιακή ομάδα μπορεί να του ανοίξει άλλους δρόμους στην καριέρα του. Πρέπει, βέβαια, να αποφασίσει αν θέλει να είναι πρώτος στο χωριό ή τελευταίος στην πόλη, ενώ γνώμη έχει φυσικά και ο Παναθηναϊκός που για τον Καρέλη περίμενε προσφορά, αλλά τελικά μπορεί να του έρθει από αλλού.

Οι Ιταλοί, πάντως, επιμένουν για τον Σουηδό σούπερ-σταρ του Παναθηναϊκού που όλοι ξέρουμε πόσο αξιόπιστος επιθετικός είναι και τι μπορεί να προσφέρει στην ελληνική ομάδα. Για να γίνει μία τέτοια μετακόμιση, η διοίκηση της Φροζινόνε θα πρέπει να «ξηλωθεί», αλλά αν πρόκειται για ομάδα με στόχο την παραμονή στο Καμπιονάτο και ίσως κάτι παραπάνω, τότε φυσιολογικό είναι να ψάχνει μία υπέρβαση. Στον ΠΑΟ δεν έχουν σκεφτεί καν να κοστολογήσουν τον Μπεργκ, ούτε τολμούν να βγάλουν προς τα έξω τις σκέψεις τους, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως όταν κοστολογούν τον Καρέλη με 4.000.000 ευρώ, είναι μάλλον απίθανο να κοστολογείται με λιγότερα από δέκα εκατομμύρια ο Σουηδός φορ. Αν το… «φυσάνε» οι Ιταλοί της Φροζινόνε θα φανεί στην πορεία. Πάντως, ο Μάρκο Τζιανίτι βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της ιταλικής ομάδας και συζητάει για το ενδεχόμενο αυτό, χωρίς να αποκλείεται, πάντως, το όνομα του Μπεργκ να έχει ακουστεί επίτηδες για να θολώσει τα νερά και το πραγματικό ενδιαφέρον να αφορά άλλες περιπτώσεις.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα