«Επιπέδου Champions League η Φιορεντίνα»

Δηλώσεις στην Corriere dello Sport έκανε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, ενόψει της αναμέτρησης του ελληνικού συλλόγου με τη Φιορεντίνα, στο πλαίσιο του Europa League.

Ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν παράγοντας του «Δικέφαλου του Βορρά», χαρακτήρισε επιπέδου Champions League την ομάδα της Φλωρεντίας, αλλά ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για τη νίκη, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ήττα κόντρα στην Γκινγκάμπ. Αναλυτικά όσα είπε ο Ζήσης Βρύζας:

«Ο ΠΑΟΚ ξέρει πώς δίνει ένα δύσκολο ματς. Η Φιορεντίνα είναι ομάδα επιπέδου Champions League και δεν πιστεύω ότι περνά αγωνιστική κρίση. Όσοι φορούν την φανέλα της διακρίνονται για το πάθος που δείχνουν. Το θεωρούν ζήτημα υπερηφάνειας. Μπορεί να κάνεις ένα λάθος, ποτέ όμως δύο. Στην Ευρώπη έχει δύο νίκες σε δύο ματς.

Οι οπαδοί μας δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα και το γεγονός ότι παίζουμε με την Φιορεντίνα είναι ένας επιπλέον λόγος για να το δείξουν. Επιπλέον, θέλουμε να ρεφάρουμε την ήττα από την Γκινγκάμπ στη Γαλλία.

Δεν με εκπλήσσει την πορεία του Μοντέλα, γιατί το δείγμα υπήρχε. Ο Μοντέλα είναι ένας άνθρωπος που έκανε μία μικρή επανάσταση στο τρόπο που βιώνουν το ποδόσφαιρο στην Ιταλία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα