Επιστροφή στον… κόσμο του Άρη!

Διορία μέχρι τη Δευτέρα έδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης στους επίδοξες επενδυτές, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση.

Η επιστολή – ερώτηση του νομικού, Σπύρου Χριστοφορίδη, επανέφερε το θέμα της εξαγοράς των μετοχών της ΠΑΕ από επενδυτές του εξωτερικού, αιφνιδιάζοντας τη διοίκηση του Γιώργου Γαλανού. Όνομα δεν προέκυψε, αλλά υπάρχει μία πληροφορία ότι πρόκειται για τον Άλεξ Κάλας, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να εμπλακεί στα διοικητικά του «Θεού του Πολέμου».

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι υπάρχει συγκεκριμένη διορία (22/12) για την κατάθεση της όποιας εκδήλωσης ενδιαφέροντος και επιφυλάχθηκε για τις εξελίξεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗ, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ανακοινώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι οποιαδήποτε πρόταση υποψηφίου επενδυτή θα παρουσιαστεί έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 στα γραφεία του Ερασιτέχνη (Αλκμήνης 69) και μέχρι τις 15:00 και θα εξεταστεί σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, ουσιαστικά και με αίσθημα ευθύνης. Ως θεματοφύλακας του Συλλόγου θα προασπίσουμε τα συμφέροντά του και, αφού εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους, θα ληφθούν οι απαιτούμενες αποφάσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα