Επιστροφή Φάνη και Κυριάκου στην Εθνική!

Ο Φάνης Γκέκας, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Νίκος Καράμπελας αποτελούν τις εκπλήξεις στις επιλογές που ανακοίνωσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι ενόψει των αγώνων με τα Νησιά Φερόε και τη Σερβία.

Ο Ιταλός εκλέκτορας ανακοίνωσε την προεπιλογή ενόψει των αγώνων που είναι προγραμματισμένοι για τις 14 και 18 Νοεμβρίου, στην οποία περιλαμβάνονται 17 παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Είναι σαφές πως ο Κλαούντιο Ρανιέρι σκοπεύει να βασιστεί κυρίως σε παίκτες που αγωνίζονται εκτός Ελλάδας, προφανώς γιατί θεωρεί ότι αντεπεξέρχονται σε υψηλότερου επιπέδου διοργανώσεις.

Με τον Φάνη Γκέκα ο Ιταλός θέλει να βρει λύση στο σκοράρισμα, ενώ με τη Νίκο Καράμπελας αναζητεί λύσεις για την αριστερή πλευρά της άμυνας, στην οποία υπάρχει πρόβλημα. Όσο για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο Ρανιέρι είχε προαναγγείλει την κλήση του, πλέκοντας το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι 17 «λεγεωνάριοι» που συμπεριέλαβε στην προεπιλογή του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής:
Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Μόρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χοσέ Χολέμπας, Νίκος Καράμπελας, Κώστας Σταφυλίδης, Χάρης Μαυρίας, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Κονέ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Φάνης Γκέκας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα