Επιτυχημένος ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων της Limra

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τον δεύτερο κύκλο του εκπαιδευτικού προγράμματος C.I.A.M. (Chartered Insurance Agency Manager) της LIMRA INTERNATIONAL, με τίτλο Agency Manager Training Course, το οποίο παρακολούθησε διακεκριμένη ομάδα διευθυντών καταστημάτων.

Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, ο οποίος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πανευρωπαϊκά με επικαιροποιημένο υλικό, οι συμμετέχοντες ανέλαβαν σημαντικές υποχρεώσεις με πλήρη (Full Time) παρακολούθηση και ενεργό συμμετοχή στα Workshops, ενώ παράλληλα θα αξιολογηθούν στις εργασίες που έχουν αναλάβει να παραδώσουν, για να λάβουν το δεύτερο πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας της εταιρίας με τον διεθνή οργανισμό, διαρκεί 25 ημέρες και αποτελεί την επιτομή των σεμιναρίων της LIMRA καθώς οδηγεί σε διεθνή πιστοποίηση με εκπόνηση τελικής εργασίας, η επιτυχία της οποίας επιτρέπει την απόκτηση της διεθνούς πιστοποίησης.

Όπως χαρακτηριστικά λένε οι άνθρωποι της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη, στρατηγική επιλογή της εταιρείας είναι, μέσω της συνολικής συνεργασίας με τη LIMRA, να δώσει έμφαση στην πιστοποιημένη εκπαίδευση, εξασφαλίζοντας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους συνεργάτες της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα