Ζητά επιπλέον χρήματα ο ΠΑΟΚ για Λούκας!

Δεν πρόκειται να χαρίσει τον Λούκας στην Ντεπορτίβο ο ΠΑΟΚ. Ο ελληνικός σύλλογος βλέποντας την τεράστια διάθεση της ομάδας της Γαλικίας να τον αποκτήσει, αλλά και την επιμονή του παίκτη να φύγει, ζητάει τον ουρανό με τα άστρα και εδώ που τα λέμε, καλά κάνει.

Πέραν λοιπόν, των χρημάτων που απαιτεί και που είναι περισσότερα από τα 1,5 εκατομμύρια που προσφέρει η Ντέπορ (ο ΠΑΟΚ ζητά 300 επιπλέον χιλάρικα), η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ απαιτεί να διατηρήσει τα δικαιώματα του παίκτη, αλλά να εισπράξει και… μπόνους επίτευξης στόχων σε περίπτωση που ο Λούκας πετύχει συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων και σώσει τη Λα Κορούνια!

Πρόκειται φυσικά για μεγάλη απαίτηση, αφού αν ο Λούκας τα πάει καλά μπορεί και να δώσει χρήματα στον ΠΑΟΚ και με τις επιδόσεις του και με τυχόν νέα μεταγραφή. Αν θέλουν οι άνθρωποι της Λα Κορούνια ας πουν «όχι» και ο Λούκας θα μείνει στην Τούμπα. Πάντως, στο Δικέφαλο παραδέχονται πως παρά το ότι ο Ισπανός θέλει να φύγει είναι επαγγελματίας στις υποχρεώσεις του (μετά και το πρόστιμο που δέχθηκε στην αρχή της προετοιμασίας από τον Τούντορ) και αυτό του το πιστώνουν, ενώ δεν ξεχνούν και την εκπληκτική του παρουσία προ διετίας όταν έπαιξε σε 50(!) επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, σκοράροντας δέκα φορές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα