Ζόρια για τον Μπέντο!

Θα χάσει όποια δίκια έχει ο Πάουλο Μπέντο αν η ομάδα του συνεχίσει να παρουσιάσει αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο. Διότι αρχικά η διοίκηση του Ολυμπιακού έδειχνε ικανοποιημένη με τη βελτίωση της ομάδας, ωστόσο τώρα βλέπει πως τα αποτελέσματα με την Γιουνγκ Μπόις και τον Ηρακλή είχαν κρύψει κάποιες αδυναμίες τις οποίες ο Πορτογάλος προπονητής δεν δείχνει να τις αντιμετωπίζει.

Κι αν η διοίκηση αρχικά είχε εκτιμήσει ως σοφή την απόφαση του Μπέντο να κάνει ένα μάθημα στον Κώστα Φορτούνη, τώρα συνειδητοποιεί πως ο Πορτογάλος μπορεί μεν σωστά να τον θεωρεί αναπληρωματικό, αλλά ακόμη κι ως τέτοιον πρέπει να τον χρησιμοποιεί ορθολογικά. Και όταν βλέπουν οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού να πράττει ως μαθητευόμενος προπονητής και να παρατάσσει ένα 4-4-2 με δύο βαριά φορ, χωρίς «δεκάρι» και με ακραίους παίκτες που δεν μπορούν να συνεργαστούν και να αλληλοκαλυφθούν, τότε έχουν κάθε λόγο να αρχίσουν να αμφισβητούν τις πρακτικές του Μπέντο, τον οποίο μέχρι στιγμής εμπιστεύονται με κλειστά μάτια.

Αυτή η εμπιστοσύνη, όμως, θα λήξει απότομα αν ο Ολυμπιακός δεν επιστρέψει στις νίκες στα δύο εντός έδρας ματς με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στο Φάληρο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν εντός στόχων ακόμη και με δύο ήττες, αλλά θα διαθέτουν πλέον προπονητή υπό αμφισβήτηση και ως γνωστόν, αυτοί οι προπονητές στον Ολυμπιακό δεν στεριώνουν. Προφανώς, η διοίκηση δεν μπορεί έτσι απλά να αλλάξει και τρίτο προπονητή τόσο νωρίς στη σεζόν, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να επιτρέψει στον Μπέντο να συνεχίσει τα πειράματα.

Τα αποτελέσματα είναι πάντα αυτά που κρίνουν το μέλλον των προπονητών και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στο επόμενα δύσκολα μεν, εντός έδρας δε παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές Κύπρου και Κυπελλούχους Ελλάδας. Έχει επίσης ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει με τον Μάριν – που θεωρητικά παίρνει ανάσες για τα δύο ματς που έρχονται – με τον Φορτούνη που στη Λάρισα δεν μπόρεσε να βοηθήσει, με τον νεαρό Βιάνα που έκανε πολλά λάθη το βράδυ της Κυριακής και φυσικά με τον Καρντόσο που δείχνει ανέτοιμος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα