Η άγνωστη πράξη αγάπης του τραγουδιστή που συγκινεί

Σε μία συγκλονιστική πράξη ανθρωπιάς προέβη πριν από λίγο καιρό ο Βασίλης Καρράς, που αποκαλύπτει η εφημερίδα “Άποψη” του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με όσα διαδίδονται στους καλλιτεχνικούς κύκλους, η κίνηση αυτή του λαϊκού βάρδου δεν τους προκαλεί έκπληξη, αφού όλοι γνωρίζουν ότι όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του έχει έντονη φιλανθρωπική δράση, χωρίς όμως να θέλει να το διατυμπανίζει.

Έτσι και τώρα, μη θέλοντας να δώσει «τροφή» στα φώτα της δημοσιότητας, όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του, ο Βασίλης Καρράς έστειλε μια τεράστια ανθρωπιστική βοήθεια στην Ειδομένη.

Kατά τα λεγόμενά τους, απεσταλμένη ομάδα του βρέθηκε στον καταυλισμό προσφύγων, όπου βίωσαν από κοντά την τραγικότητα της κατάστασης και στη συνέχεια έπραξαν κατόπιν εντολής του Θεσσαλονικιού τραγουδιστή. Σε συνεργασία με επιχειρηματίες φίλους του και επιφανείς Αθηναίους και συντοπίτες του, συγκεντρώθηκαν πάρα πολλά ρούχα και τρόφιμα που στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Ειδομένη, σκορπώντας χαμόγελα σε αρκετό κόσμο.

Φανερά ευαισθητοποιημένος και συγκινημένος μάλιστα ο Βασίλης Καρράς προθυμοποιήθηκε να παραχωρήσει, αν χρειαστεί, ένα μεγάλο κομμάτι του «Χωριού της Ειρήνης» που του ανήκει, ώστε να φιλοξενηθούν μερικές οικογένειες με μικρά μωρά.

Σύμφωνα με όσα φημολογούνται στα πηγαδάκια μεταξύ των τραγουδιστών και των μουσικών, ο Βασίλης Καρράς δεν είναι ο μόνος τραγουδιστής που έχει εκδηλώσει έμπρακτα την αγάπη του, αφού υπάρχει και άλλος γνωστός Θεσσαλονικιός τραγουδιστής που φιλοξενεί ήδη σε διαμέρισμά του στη συμπρωτεύουσα δύο οικογένειες προσφύγων!

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα