Η ΕΠΟ επιμένει στον έμμεσο εκβιασμό κατά του ΟΦΗ!

Η ΕΠΟ επιμένει στην εκβιαστική της τακτική απέναντι στον ΟΦΗ, απορρίπτοντας την έφεση που είχε ασκήσει ο κρητικός σύλλογος κατά της απόφασης της Ομοσπονδίας να του ανακαλέσει την αδειοδότηση του Μαΐου, με αφορμή την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια και το άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα!

Η διοίκηση του Ομίλου αισιοδοξούσε ότι θα δικαιωθεί από την επιτροπή εφέσεων, ωστόσο διαψεύστηκε. Η ΕΠΟ, σύμφωνα με τους Κρητικούς, επιχειρεί να ασκήσει πιέσεις, προκειμένου η ομάδα της «μεγαλονήσου» να αποσύρει την υπόθεσή της από τα πολιτικά δικαστήρια. Παρά την αρνητική εξέλιξη, στον ΟΦΗ δηλώνουν ψύχραιμοι και κάνουν λόγο για μία άδικη απόφαση της επιτροπής εφέσεων. Η διοίκηση του συλλόγου, μάλιστα, προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα που της παρέχει το δικαίωμα του Νόμου, προκειμένου να διεκδικήσει το δίκιο της.

Όσον αφορά στις συνέπειες από την άρση της αδειοδότησης του Μαΐου, η ομάδα της Κρήτης θα διατηρήσει το δικαίωμα χρησιμοποίησης των παικτών που απέκτησε το καλοκαίρι, αλλά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα μπορεί να εντάξει στο δυναμικό της μόλις έναν παίκτη άνω των 24 ετών. Με άλλα λόγια, θα έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει μεταγραφές, αλλά με περιορισμούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα