Η Ευρώπη υποκλίνεται στον Αρτούρ Μαζουακού

Η Ευρώπη γκρεμίζει τα τείχη της για να υποδεχθεί τον Αρτούρ Μαζουακού. Σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Ιταλού ατζέντη Φραντσέσκο Λιντζέτι, τρεις ομάδες από την Ιταλία, μία από την Ισπανία και μία από την Αγγλία ενδιαφέρονται σοβαρά για τον Γάλλο φουλ μπακ του Ολυμπιακού.

Ο Ιταλός μάνατζερ αποκάλυψε ότι η πρόταση της Ρόμα ήταν πραγματική και όντως την απέρριψε ο Ολυμπιακός, ζητώντας το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η Ρόμα αναμένεται να επανέλθει, ενώ ετοιμάζει κίνηση και η Ίντερ, η οποία ψάχνει να «ξεφορτωθεί» τους αριστερούς μπακ που έχει στο ρόστερ και δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο Ιταλός ατζέντης προχώρησε και σε δύο ακόμα αποκαλύψεις. Πρώτον ότι η Τζένοα έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση από εκείνη της Ρόμα. Δεύτερον, ότι ο Μαζουακού ενδιαφέρει σοβαρά τόσο την Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και την Άρσεναλ.

Ας δούμε τι δήλωσε ο Φραντσέσκο Λιντζέτι στην ιστοσελίδα «FantaGazzetta»:
«Η Ρόμα ενδιαφέρεται πραγματικά για τον παίκτη. Είναι παίκτης ενός προφίλ που αρέσει πολύ. Η πρόταση είναι πραγματική και συγκεκριμένη. Φτάνει περίπου στα 6 εκατ. ευρώ, συν επιπλέον μπόνους.

Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός αρνείται και ζητά 9-10 εκατ. ευρώ για να τον δώσει. Το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Μαζουακού δεν είναι καινούργιο. Πριν προχωρήσουν, όμως, σε μία επίσημη πρόταση, θα πρέπει να διώξουν κάποιον από τους αριστερούς μπακ.

Υπάρχει ενδιαφέρον και από Ατλέτικο Μαδρίτης και Άρσεναλ. Η Τζένοα έχει υποβάλει την υψηλότερη προσφορά μέχρι στιγμής, προσφέροντας περίπου 8 εκατ. ευρώ με ανταλλάγματα. Ο παίκτης περιμένει να ξεμπλοκάρουν κάποιες άλλες περιπτώσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα