Η Μούσα της PUMA

Τη νέα τους συνεργασία ανακοίνωσαν η εταιρία PUMA και η τραγουδίστρια Rihanna, η οποία θα ξεκινήσει και επίσημα από τον Ιανουάριο του 2015.

Η Rihanna είναι η νέα πρέσβειρα της γυναικείας σειράς Training και επιπλέον θα αναλάβει χρέη Creative Director για όλες τις γυναικείες συλλογές.

Μιλώντας για τη νέα συνεργασία με την PUMA, η Rihanna δήλωσε: «Είναι απίθανο να βρίσκεις μια εταιρία η οποία αντικατοπτρίζει τη δύναμη και την ατομικότητα. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο τέλεια ευκαιρία για να δοκιμάσω τον εαυτό μου ως creative director».
Ο Bjørn Gulden, CEO της PUMA σχολίασε: «Η συνεργασία με τη Rihanna είναι ένα φανταστικό βήμα για την PUMA. Το διεθνές προφίλ της, το χάρισμά της, η μοναδικότητα και η φιλοδοξία της την κάνουν την απόλυτη πρέσβειρα για το brand μας. Συμβαδίζει άψογα με τις αξίες της PUMA: είμαστε Σίγουροι, Θαρραλέοι, Αποφασισμένοι & Χαρούμενοι. Με ένα πολύ δυνατό portfolio αθλητών στο ποδόσφαιρο, running & motorsport, είχαμε ανάγκη να βρούμε μια προσωπικότητα που να μας εμπνέει στο γυναικείο κομμάτι. H Rihanna ήταν μια φυσική επιλογή για εμάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μαζί της, και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία».

Ο Adam Petrick, Global Brand & Marketing Director για την PUMA είπε, «Η Rihanna φέρνει έναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό στα πλήθη, και συγχρόνως προκαλεί δέος. Η PUMA τη θαυμάζει για το γεγονός πως δεν περιμένει ποτέ τις νέες τάσεις, αλλά τις δημιουργεί η ίδια –στη μόδα, στη μουσική και πολύ σύντομα στα σπορ! Θέλουμε οι γυναίκες παγκοσμίως να ταυτιστούν με τη Rihanna, και να ανακαλύψουν την PUMA μέσα τους: με εμπιστοσύνη στο σώμα τους, αποφασισμένες να πετύχουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα