Η Οικονομική Αστυνομία στο Δήμο Παιανίας

Στο μικροσκόπιο της Οικονομικής Αστυνομίας βρίσκεται ο Δήμος Παιανίας για «πράξεις σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου». Αυτό σημειώνεται σε έγγραφο με ημερομηνία 29 Μαΐου το οποίο έχει κοινοποιηθεί και στην αντιεισαγγελέα Ελένη Μιχαλοπούλου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Τι μπορεί όμως να έβαλε τον Δήμο Παιανίας και τον δήμαρχο κ. Δάβαρη σε τέτοιες περιπέτειες;
Σύμφωνα πάντα με το έγγραφο που έχουμε στη διάθεσή μας αιτία του κακού είναι δύο κυρίες, υπάλληλοι του δήμου. Η υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας ζητά να μάθει την διοικητική τους θέση σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, το τι λάμβαναν αλλά και τις ημέρες απεργίας στο ίδιο διάστημα και οι εν λόγο κυρίες συμμετείχαν σε αυτές ή όχι.
Η υπόθεση γίνεται πιο ζουμερή λίγο παρακάτω: η Οικονομική Αστυνομία ζητά να μάθει αν στο Δήμο είχαν προσληφθεί και τα παιδιά τους!
Είναι αυτό κακό, θα αναρωτηθεί κανείς; Και η εύλογη απάντηση είναι πως κακό δεν είναι αν τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα. Αν όμως για παράδειγμα προσληφθεί ένας φοιτητής που βρίσκεται σε άλλη πόλη χιλιόμετρα μακριά πως θα μπορούσε να προσφέρει, όπως έχει συμβεί σε άλλη περίπτωση σε ΟΤΑ;
Στο έγγραφο δίνεται περίοδος να κατατεθούν τα στοιχεία ένας μήνας, ο οποίος και έχει λήξει. Πραγματικά έχει ενδιαφέρον να δοθούν και στην δημοσιότητα. Εν αναμονί των εξελίξεων…

X3e_56E6420a

 

X3e_56E6421

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα