Η Παρί προσφέρει 18 εκατ. καθαρά στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στη Μαδρίτη και σκοπεύει να ξεκινήσει με ρεκόρ και στο Παρίσι! Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 18 εκατ. ευρώ καθαρά στον Κριστιάνο Ρονάλντο, για κάθε χρόνο συμβολαίου που θα υπογράψει, ξεπερνώντας κατά πολύ το προηγούμενο ρεκόρ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος απολάμβανε συμβόλαιο 15,6 εκατομμυρίων τον χρόνο!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, οι Παριζιάνοι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον ατζέντη του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ. Ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, λέγοντας πως αν χρειαστεί, θα τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα.

Εφόσον ευοδωθούν οι συζητήσεις μεταξύ των τριών πλευρών και καταλήξουν σε συμφωνία, το πραγματικό κόστος του συμβολαίου που θα απολαμβάνει ο Ρονάλντο στην ομάδα του Παρισιού, θα αγγίζει τα 36 εκατομμύρια τον χρόνο, καθώς η εφορία είναι σχεδόν 50%!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλείνει τα 31 τον Φεβρουάριο και παρ’ ότι θα επιθυμούσε να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η παρουσία του Λουίς Φαν Γκάαλ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» λειτουργεί αποτρεπτικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα