Η Σάντερλαντ επιμένει για Μαζουακού

Μάχη… για να διατηρήσει τον Αρτούρ Μαζουακού στο δυναμικό του θα κληθεί να δώσει και τον Γενάρη ο Ολυμπιακός, καθώς ο Γάλλος μπακ εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αυτή τη φορά η βασική απειλή δεν προέρχεται από την Ιταλία, αλλά από την Premier League της Αγγλίας και πιο συγκεκριμένα τη Σάντερλαντ. Ο μάνατζερ του αγγλικού συλλόγου, Σαμ Αλαρντάις, έχει αναβαθμίσει σε βασικό μεταγραφικό στόχο της ομάδας του για τον Γενάρη τον φουλ-μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας και φέρεται διατεθειμένος να καλύψει τις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων», προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο, εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μαζουακού μεσούσης της περιόδου και εφόσον δεν υπάρξει πρόταση που να καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις τους, πολύ δύσκολα θα μπουν στη διαδικασία συζήτησης.

Ο Μαζουακού υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι νέο συμβόλαιο και παρά το έντονο ενδιαφέρον μεγάλων ιταλικών ομάδων, παρέμεινε στον σύλλογο του Πειραιά. Όπως άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του ο ατζέντης του, μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει προφορική συμφωνία για την πώληση του Μαζουακού το ερχόμενο καλοκαίρι (2016), εφόσον βέβαια καλυφθούν οι απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα