Η «σφαγή» των αμνών!

Σίγουροι για υποκινούμενες εχθρικές διαιτησίες στα ευρωπαϊκά παιχνίδια αισθάνονται στον Παναθηναϊκό κι αν δεν το εκφράζουν με δημόσια τοποθέτηση, το προωθούν προς τις μάζες ως συναίσθημα μέσω του Τύπου.

Κι δεν μιλούν αόριστα. Με ξεκάθαρη άνωθεν εντολή, ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται στην υψηλόβαθμη παρουσία του Θεόδωρου Θεοδωρίδη στην UEFA και του χρεώνουν όχι μόνο το αστείο και ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε η Σταντάρ στο ματς της Λιέγης, αλλά και τη «σφαγή» στη Γαλικία, ως ένα σύνολο αγώνων στο οποίο η ελληνική ομάδα έπρεπε να έχει χάσει!

Οι «πράσινοι»…βράζουν πραγματικά, θεωρούν αλλοιωμένη τη βαθμολογία του ομίλου και το ζητούμενο είναι πέρα από οποιαδήποτε διοικητική ενέργεια που είναι στην ευχέρεια του Γιάννη Αλαφούζου, να μελετήσουν και τις αγωνιστικές τους αδυναμίες. Η ομάδα πέρα από τη δεδομένη ποιότητα, δείχνει έλλειψη συγκρότησης βασικού κορμού προς όφελος της σταθερότητας και κάκιστη φυσική κατάσταση. Οι τραυματισμοί είναι πολλοί και συνήθως κρατούν εκτός αγώνα τους ποδοσφαιριστές για αρκετές εβδομάδες.

Ο ΠΑΟ με τον ένα βαθμό στον όμιλο μετά το 2-2 της Λιέγης διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, αλλά τουλάχιστον τις διατηρεί και με παρακαταθήκη τα καλά διαστήματα και στα τρία πρώτα παιχνίδια ελπίζει στην πρόκριση. Ο Ζέκα θα λείψει ένα μήνα και αυτό αποτελεί μαχαιριά για τον Στραματσιόνι, ενώ Σάμπα και Λεντέσμα ίσως απουσιάσουν για ένα δεκαήμερο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα