Η τηλε… σκυταλοδρομία ξεκινάει

Από αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινάνε δυναμικά τα κανάλια για τη μάχη της τηλεθέασης. Το βάπτισμα του πυρός πρόκειται να πάρουν δύο εκπομπές οι οποίες κάνουν πρεμιέρα και δεν είναι άλλες από το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» και «Στα καλά καθούμενα».

«Στα καλά καθούμενα» έρχονται να μας πουν καλημέρα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης οι οποίοι ξεκινούν εκπομπή στο «Ε»! Η νέα μόδα με τα ζευγάρια να εμφανίζονται στο γυαλί φαίνεται πως έχει πέραση τελικά. Γι’ αυτό και το νέο κανάλι «Ε» είπε να μην χαλάσει τη συνταγή και να τη δοκιμάσει. Άραγε θα του φέρει τα νούμερα που επιθυμεί; Θα το μάθουμε εν καιρώ, αφού από αυτό το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:45, το ζευγάρι Καραβάτου-Κρατερός αναλαμβάνει να αλλάξει τα τηλεοπτικά μας πρωινά. Στην παρέα του πρόκειται να έχουν ακόμα δύο προσωπικότητες, την Όλγα Λαφαζάνη και τον Δημήτρη Μακαλιά. Στην εκπομπή αυτό κυρίως που θα επικρατεί είναι το κέφι και το χιούμορ, αποκλειστικά θέματα, ενδιαφέροντες καλεσμένους, ζουμερά αφιερώματα και πολλές πρωτότυπες ιδέες… Η Κατερίνα λόγο εμπειρίας θα προσπαθήσει να παρασύρει και τον σύζυγό της Κρατερό ώστε να έχουν ένα πιο άρτιο αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουν να προσφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό αληθινή, ποιοτική ψυχαγωγία.

Τις πόρτες του πρόκειται να ανοίξει και το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» μέσα από τη συχνότητα του Alpha με οικοδέσποινα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η εκπομπή πρόκειται να μας ταξιδέψει μέχρι τη συμπρωτεύουσα, εκεί όπου θα συναντήσει τους Γιάννη Μπουτάρη, την Βίκυ Χατζηβασιλείου και τα αγόρια του «World Party», Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδη. Στη παρέα της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάθε Σαββατοκύριακο πρόκειται να έχει τους Αντώνη Λουδάρο, Παύλο Σταματόπουλο, Νίκο Αναδιώτη και τον Αλέξανδρο Λιζάρδο. Εκτός από το την απόδραση στη Θεσσαλονίκη θα μας παρουσιάσουν αποκλειστικές εικόνες από τη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ. Με αυτές τις δύο εκπομπές ο χειμώνας και η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει και επίσημα πλέον…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα