Η UEFA απειλεί με αποχώρηση από τη FIFA!

Ορυμαγδό αντιδράσεων και εξελίξεων δείχνει να φέρνει το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει γύρω από τη FIFA, καθώς η UEFA απειλεί ευθέως με αποχώρηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, σε περίπτωση που επανεκλεγεί στην προεδρία ο Γιόζεπ Μπλάτερ!

Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί καταφέρεται δημοσίως με σφοδρότητα εναντίον του Ελβετού παράγοντα, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, ενώ δηλώνει με απόλυτη ευκρίνεια, πως θα προτείνει στα μέλη του να ψηφίσουν στις εκλογές της FIFA υπέρ του Άραβα πρίγκιπα, Αλί μπιν Αλ Χουσέιν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου παράγοντα:

«Αρκετά με όλο αυτό! Είμαι αηδιασμένος. Δεν πάει άλλο. Θα στηρίξουμε τον Αλί και προσπαθώ να πείσω κι άλλους από την UEFA, ώστε να κάνουν το ίδιο. Είπα στον κ. Μπλάτερ ότι θα ήταν καλό να παραιτηθεί, καθώς έχει καταστραφεί η εικόνα της FIFA, όμως μου απάντησε ότι δεν μπορεί να φύγει έτσι ξαφνικά από την προεδρία. Δεν μετανιώνω που δεν έβαλα υποψηφιότητα για τις εκλογές ακόμα και τώρα. Δεν ήθελα να έρθω σε τέτοια αντιπαράθεση και αντιπαλότητα με έναν άνθρωπο που θεωρώ φίλο.

Θα ψηφίσουμε τον Αλί. Αυτός είναι Πρίγκιπας και έχει χρήματα. Δεν χρειάζεται να δωροδοκηθεί. Ο Μπλάτερ θεωρώ ότι μπορεί να χάσει πλέον στις εκλογές. Δεν θα το έλεγα αυτό χθες, αλλά σήμερα μπορώ να το δηλώσω Έχει περάσει δύσκολα και περνάει ακόμα πιο δύσκολες μέρες. Αν όμως νικήσει, τότε θα συζητήσουμε με όλες τις Ενώσεις της UEFA στο Βερολίνο, για να εξετάσουμε το μέλλον της πορείας μας με τη FIFA».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα