Θέλει να κλείσει στόματα ο Λέτο

Να κλείσει στόματα με την παρουσία του στο γήπεδο και όχι μόνο, θέλει ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά από την ημέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός άσος στον ΣΚΑΪ:
«Αισθάνομαι την εκτίμηση όλων των φίλων του Παναθηναϊκού. Είναι όμορφη αίσθηση. Η υποδοχή στο αεροδρόμιο είναι κάτι που θα με σημαδεύει για όλη τη ζωή μου. Μου απέδειξε μετά από πολύ καιρό ότι είχα κάνει κάτι καλό εδώ. Ότι με αγαπούν πολύ! Ως άνθρωπος άλλαξα από τότε που έφυγα από εδώ. Θεωρώ τον εαυτό μου πιο υπεύθυνο δούλεψα πολύ μετά το σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Προσπαθώ όσο το δυνατόν καλύτερα να προχωρήσω. Είχα την τύχη να έχω στο πλάι μου την κοπέλα μου, την οικογένειά μου. Αγωνιστικά, έχω αλλάξει το προφίλ μου σαν ποδοσφαιριστής, αλλά συνεχίζω να τρελαίνομαι, για να κερδίζω όπως πάντα.

Είναι ένα συναίσθημα που αρέσει σε όλους, να δέχεται τόσο θερμό καλωσόρισμα. Πέρασα πολύ ευχάριστες στιγμές για τρία χρόνια, ο κόσμος ερχόταν πάντα να μας υποστηρίξει. Στο παρελθόν το αισθανόμουν αυτό και ελπίζω να επαναληφθεί. Να πάνε καλά τα πράγματα. Είναι φυσικό να το σκέπτονται και να το λένε, είναι σεβαστό. Κάποιος μετά από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό, όπως αυτός που είχα εγώ, όταν μπορεί και βγαίνει αλώβητος και συνεχίζει να μάχεται και να αγωνίζεται, αυτό λέει πολλά για εμένα και προσωπικά με χαροποιεί. Μακάρι να μπορέσω να κάνω τα πράγματα όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να κλείσω κάποια στόματα και βεβαίως να κάνω το καλύτερο τόσο για εμένα όσο και για το σύλλογο».
Έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε ξανά το κύπελλο. Μακάρι να το καταφέρουμε, θα ήταν πολύ όμορφο για τον κόσμο μας. Όλοι στην ομάδα το χρειάζονται. Θα το αφιέρωνα στην οικογένειά μου που βρισκόταν συνέχεια δίπλα μου και σίγουρα στους φίλους του Παναθηναϊκού. Υπάρχει δρόμος για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στο Κύπελλο. Αυτό αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα. Το πρωτάθλημα είναι μια δύσκολη υπόθεση, αλλά οφείλουμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες, ωστόσο να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα. Για τον τίτλο του πρωταθλητή, είναι κάτι που θα το σκεφτούμε απ’ του χρόνου.

Το καλύτερο δώρο ήταν που επέστρεψα εδώ. Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό που μου δίνουν αυτή τη δυνατότητα και βεβαίως το κερασάκι στην τούρτα θα ήταν να μπορέσω να πετύχω απέναντι στον Ολυμπιακό ένα γκολ.

Το ποδόσφαιρο είναι αβέβαιο. Σήμερα παίζεις και είσαι ο καλύτερος, αύριο δεν τα καταφέρνεις τόσο καλά. Το ποδόσφαιρο αλλάζει και οι καταστάσεις στους συλλόγους είναι ιδιαίτερες. Αν με ρωτούσες για το αν θα ήθελα να μείνω για πάντα στον Παναθηναϊκό, η απάντηση είναι ναι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα