«Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό»!

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Άλμπερτ Ριέρα, με δηλώσεις του στο sdna.gr

«Αν με θέλουν έρχομαι στον Ολυμπιακό», τόνισε αρχικά ο 32χρονος άσος, για να συνεχίσει: «Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω πάρα πολύ την ομάδα με την εμπειρία μου»

Την πρώτη του θητεία στους πρωταθλητές, ο Ριέρα τη θυμάται με νοσταλγία: «Όλα ήταν υπέροχα, η πόλη, το γήπεδο, ακόμα και οι προπονητικές εγκαταστάσεις. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν φανταστικοί, όπως και οι άνθρωποι της ομάδας. Είναι δύσκολο να βρεις μία τόσο οργανωμένη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός».

Σχετικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ριέρα σημείωσε: «Θυμάμαι ότι ήμουν ο πρώτος παίκτης που υπέγραψε, όταν ανέλαβε την ομάδα και από την πρώτη στιγμή είχαμε πολύ καλή επικοινωνία. Θα μπορούσα να πω ότι στάθηκε δίπλα μου σαν πατέρας. Μιλούσαμε αρκετά για την ομάδα και κυρίως για το πώς θα πάει καλύτερα στο Champions League».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Ισπανός είπε: «Με τον Βαλβέρδε ήμασταν μαζί και στην Εσπανιόλ και γνωριζόμασταν πολύ καλά, οπότε ήταν εύκολο να δουλέψουμε μαζί. Τον εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο και πρόκειται για έναν πολύ ιδιοφυή προπονητή».

Όσο για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και τη μεταγραφή στη Γαλατά Σαράι, ο Ριέρα σημείωσε: «Ο Ολυμπιακός και η Γαλατά Σαράι είχαν πολλές ομοιότητες, είναι εξαιρετικά κλαμπ, αλλά έφυγα επειδή το επίπεδο στο τουρκικό πρωτάθλημα ήταν ανώτερο από το ελληνικό. Θυμάμαι ότι πήραμε πολύ εύκολα το πρωτάθλημα».

Ο Ριέρα έλυσε τη συνεργασία του με την Ουντινέζε πριν λίγες ημέρες, κυκλοφορεί ελεύθερος και τώρα προπονείται με την Μαγιόρκα. Με την ιταλική ομάδα το διαζύγιο μόνο… ρόδινο δεν ήταν και ο Ριέρα εξηγεί: «Θέλω να είμαι σε ομάδες που αγωνίζονται και μάχονται για την κορυφή και στην Ουντινέζε δεν ήταν έτσι. Επίσης υπήρξαν και οικονομικά προβλήματα. Όταν πια έφυγα δημιούργησαν μία ιστορία για πόκερ και καζίνο. Είμαι επαγγελματίας και στον ελεύθερο μου χρόνο μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Δεν ήταν αυτός ο λόγος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα