Θωμάς Μαύρος και Γιώργος Κούδας στο προσκήνιο!

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας προχωρά στην κατάθεση του αιτήματος έκπτωσης του Δ.Σ. της ΕΠΟ, προς το Ειρηνοδικείο Αθηνών, προτείνοντας στην προσωρινή διοίκηση μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Θωμάς Μαύρος, ο Γιώργος Κούδας και πολλοί ακόμα.

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας έλαβε πριν λίγες μέρες την απόφαση να κινηθεί εναντίον του Δ.Σ. της ΕΠΟ, με το αιτιολογικό ότι μεγάλος αριθμός των μελών της βρίσκεται στο κατηγορητήριο της υπόθεσης σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Ο φάκελος της αίτησης είναι έτοιμος και σύμφωνα με πληροφορίες, θα κατατεθεί την Πέμπτη (28/5) στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Την αίτηση έκπτωσης του Δ.Σ, θα συνοδεύει πρόταση για τη σύνθεση του προσωρινού Συμβουλίου, η οποία θα περιλαμβάνει τρανταχτά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως οι:

Γιώργος Λυσσαρίδης (ο οποίος προορίζεται για πρόεδρος), Θωμάς Mαύρος, Αριστείδης Καμάρας, Γιώργος Κούδας, Λάκης Νικολάου, Τάκης Οικονομόπουλος, Φραγκίσκος Σούρπης, Γιάννης Βένος, Γιώργος Δέδες, Στάθης Χάιτας, Κώστας Αϊιδινίου, Κούλης Αποστολίδης, Ντίνος Κούης, Σπύρος Σταυλάς, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Στέλιος Σφακιανάκης, Μπάμπης Παυλόπουλος, Γιώργος Φασόλης, Αναστάσιος Μπατζιάκας, Βασίλης Μπλέτσας και Βασίλης Τσιόδρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα