Ιανουάριος αναπροσαρμογών στον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Νταμπίζας έκανε την… εισαγωγή, αλλά η διοίκηση του Παναθηναϊκού αναμένεται να μπει σύντομα στο κυρίως θέμα, προτείνοντας αναπροσαρμογές συμβολαίων στους «πράσινους» παίκτες, που απέδειξαν τη χρησιμότητά τους στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός, υπό το βάρος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε μία βίαιη, όσο και επίπονη προσαρμογή των λειτουργιών του, με μοναδικό σκοπό την επιβίωση. Ένα χρόνο και κάτι μετά, η διοίκηση εμφανίζεται έτοιμη να προχωρήσει στην αναπροσαρμογή των συμβολαίων ορισμένων παικτών, οι οποίοι απέδειξαν στο γήπεδο ότι αξίζουν το κάτι παραπάνω, ενώ κάποιοι βρίσκονται και στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος ομάδων του εξωτερικού, οπότε η κίνηση των «πράσινων» εμπεριέχει και μία χροιά διαφύλαξης των συμφερόντων του συλλόγου.

Σε κάθε περίπτωση, το πλάνο περιλαμβάνει τα ονόματα των Μάρκους Μπεργκ, Αμπντούλ Ατζαγκούν, Γιώργου Κουτρουμπή, Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, Νάνο, Βίκτωρ Κλωναρίδη, Νίκου Καρέλη και Θανάση Ντίνα. Ενδεχομένως στη λίστα αυτή να συμπεριληφθούν και οι περιπτώσεις των Ντάνιελ Πράνιτς και Μλάντεν Πέτριτς, ανάλογα με την εικόνα που θα παρουσιάσουν το επόμενο διάστημα.

Η πρόταση που ετοιμάζει η διοίκηση του «τριφυλλιού» απλώνεται σε δύο άξονες. Ο βασικός θα έχει να κάνει με τις στάνταρ απολαβές των παικτών. Ο δεύτερος, μέσω του οποίου θα αυξηθεί το γενικό εισόδημα των ποδοσφαιριστών, αφορά σε… ρήτρα ανάπτυξης – εξόδου στα κύπελλα Ευρώπης. Όταν η ομάδα εξασφαλίζει την έξοδό της στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και δη στους ομίλους, είτε του Champions League, είτε του Europa League, αυξάνει τα έσοδά της. Αναλόγως θα προσαρμόζονται και οι απολαβές των παικτών, οι οποίοι θα έχουν επιπλέον κίνητρο καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Ο Ιανουάριος δεν θα είναι μήνας μεταγραφών για τους «πράσινους», αλλά μήνας αναπροσαρμογών και νέων συμβολαίων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα