«Κάλπικο» το καταστατικό της ΕΠΟ

Την περασμένη εβδομάδα η ΕΠΟ ανάρτησε το καταστατικό της στην επίσημη ιστοσελίδα της, λέγοντας ότι ενεκρίθη από τη Γ.Σ. της 14ης Ιούνη του 2014. Κατόπιν εισήχθη στο Ειρηνοδικείο, όπου πήρε τη σφραγίδα του νόμου.

Η «ΑΠΟΨΗ», που δεν συνηθίζει να καταπίνει αμάσητα ό,τι ανακοινώνεται από συγκεκριμένη ομάδα μέσα στην ΕΠΟ –ομάδα που έχει με τις ενέργειές της καταστήσει κατηγορούμενους, σε 5 διαφορετικές δικογραφίες, 11 μέλη του νυν Δ.Σ. της ΕΠΟ– έψαξε το θέμα: Ποιες είναι οι διαπιστώσεις;

α) Το νέο καταστατικό, ακόμη και από πλευράς ορολογίας, δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο. Το Δ.Σ. της ΕΠΟ αναφέρεται ως εκτελεστική επιτροπή και υιοθετούνται όροι όπως «αξιωματούχοι» κ.τ.λ.

β) Το νέο καταστατικό έχει 87 άρθρα, αρκετά περισσότερα από ότι τα προηγούμενα χρόνια.

γ) Το καταστατικό με τη νέα του μορφή ουδέποτε ήρθε σαν έντυπο κείμενο του Δ.Σ. προς τη γενική συνέλευση του Ιουνίου του 2014 για να διαβαστεί κατ’ άρθρο και να εγκριθεί ή όχι, εν μέρει ή συνόλω. Κουβεντιάστηκαν μόνο κάποια άρθρα για τις ψήφους των Ενώσεων και το θέμα έμεινε εκεί.

δ) Ξαφνικά, το κείμενο που ουδέποτε ενεκρίθη από το Δ.Σ. της ΕΠΟ, ουδέποτε κατετέθη και ουδέποτε ψηφίστηκε από τη Γ.Σ. της ΕΠΟ, κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, με πρακτικό υπογεγραμμένο από τον τότε πρόεδρο της ΕΠΟ και του Δ.Σ., κ. Σαρρή (και από άλλα μέλη, τα ονόματά τους θα είναι σίγουρα στη διάθεση εκείνου που θα κάνει την ανάκριση) ως έγκυρο και με γνήσιο πρακτικών πεπραγμένων του Δ.Σ. Με τις προϋποθέσεις αυτές το Ειρηνοδικείο το ενέκρινε.

Άγνοια δηλώνουν τα περισσότερα μέλη

Επειδή φαίνεται ότι οι άνθρωποι δεν έχουν σχέση με τα όσα ο ποινικός κώδικας απαγορεύει, τα περισσότερα μέλη του νυν Δ.Σ. και πάρα πολλά μέλη-άνθρωποι των Ενώσεων, ερωτηθέντες από την «ΑΠΟΨΗ» απάντησαν πως δεν έχουν ιδέα! Συμπέρασμα: Συνετάγη ως πρακτικό της Γ.Σ. πλαστό κείμενο, με το 99% των εδαφίων πλαστογραφημένα, δηλαδή διατυπωθέντα από κάποιον εγκέφαλο, χωρίς την έγκριση των μελών της Γ.Σ., και στη συνέχεια υπήρξε εξαπάτηση του Δικαστηρίου, ο πρόεδρος του οποίου εξαπατήθηκε με πλαστά έγγραφα και το ενέκρινε! Υπενθυμίζουμε ότι πρόεδρος της Γ.Σ. ήταν ο τότε πρόεδρος Γ. Σαρρής και σύμφωνα με πληροφορίες της «ΑΠΟΨΗΣ» ο εγκέφαλος που το συνέταξε είναι το (πρώην;) μέλος της, ο Θόδωρος Κουρίδης.

Θα πρέπει τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και τα μέλη των Ενώσεων να ενδιαφερθούν για την υπόθεση αυτή, να διαχωρίσουν τη θέση τους, να αποδώσουν τις ευθύνες σε αυτούς που τους ανήκουν, για να μη βρεθούν για μία ακόμη φορά κατηγορούμενοι, όπως έγινε με τα έργα του Αγίου Κοσμά, με τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου την περίοδο 2005-2007, με την κάρτα υγείας, της πλαστές ενημερότητες και διάφορα άλλα, αφού πηγαίνοντας στα Δ.Σ. το μόνο που δεν εξετάζονται  ποτέ είναι η νομιμότητα των αποφάσεων που λαμβάνουν.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα