Κάνει θραύση το Virtual Football

Τα νόμιμα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ είναι πλέον διαθέσιμα σε περισσότερα από 3.000 πρακτορεία του Οργανισμού (σ.σ. με βάση τον έως τώρα σχεδιασμό που έχουν κάνει οι επιτελείς στη λεωφόρο Αθηνών μέχρι τέλος Απριλίου θα παρέχονται σε ΟΛΑ τα πρακτορεία) εισπράττοντας, μάλιστα, τα θετικότατα σχόλια των επαγγελματιών αλλά κυρίως των παικτών.

Θυμίζεται ότι τα virtual παιχνίδια του ΟΠΑΠ γράφουν στην… ούγια το όνομα-εγγύηση της Inspired Gaming, του κορυφαίου διεθνούς παρόχου νέων καινοτόμων και πρωτοποριακών παιχνιδιών, με τον οποίο συνεργάζεται ο ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητάς του για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίου επιπέδου.

Αγώνες κάθε πέντε λεπτά!

Τέτοιο προϊόν είναι για παράδειγμα το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Football», το πρώτο προϊόν της νέας σειράς των «εικονικών» τυχερών παιχνιδιών της Inspired Gaming που φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο ΟΠΑΠ. Το εν λόγω παιχνίδι αναπτύχθηκε σε χρόνο… dt –η πιλοτική λειτουργία του έγινε στις 4 Απριλίου σε 91 πρακτορεία– και πλέον διατίθεται σε περισσότερα από 3.000 πρακτορεία πανελλαδικά.

Είναι γεγονός ότι το virtual football προκαλεί σε μέγιστο βαθμό το ενδιαφέρον των παικτών όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την υφήλιο, μιας και προσφέρει την παικτική εμπειρία του απλού, γρήγορου και συναρπαστικού στοιχηματισμού. Σημειώνεται ότι το παιχνίδι είναι διαθέσιμο καθημερινά από τις 9:02 π.μ. έως τις 11:57 μ.μ. Οι αγώνες διεξάγονται κάθε πέντε λεπτά και μάλιστα με σχολιασμό από τον κορυφαίο sportscaster, Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Το ενδιαφέρον των παικτών μελλοντικά δεν θα επικεντρωθεί μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε άλλα ενδιαφέροντα virtual γεγονότα όπως μπάσκετ, τένις και ιπποδρομίες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα