Και Εμποκού και Σαμπά και Κουλιμπαλί!

 

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του και πέρασε τις δύο σκανδιναβικές ομάδες στους προκριματικούς ευρωπαϊκούς γύρους και ο Αντρέα Στραματσιόνι βλέπει με ικανοποίηση τη διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου να του κάνει… κι άλλες χάρες, φέροντας του παίκτες και κάνοντας ότι μπορεί για να «ξεφορτωθεί» εκείνους που δεν υπολογίζει.

Όλα δείχνουν πως τα επόμενα 24ωρα θα φορέσουν τα «πράσινα» τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, αρκεί να μην προκύψουν διαφωνίες της τελευταίας στιγμής. Πρώτος και καλύτερος έρχεται και υπογράφει ο Κρίστοφερ Σαμπά, ο οποίος ζήτησε μονοετές συμβόλαιο και η ελληνική ΠΑΕ του έκανε τη χάρη, παρά το ότι αρχικά τον ήθελε για δύο χρόνια. Ο ΠΑΟ διατηρεί το δικαίωμα πάντως να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ένα ακόμη χρόνο το προσεχές καλοκαίρι προκειμένου να καρπωθεί κάποια χρήματα αν ο Σαμπά θελήσει να φύγει για ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα όπως σε αυτά που αγωνιζόταν στο παρελθόν (Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία και Ρωσία).

Ο επίσης Κογκολέζος Ζοζέ Εμποκού είναι κι αυτός καθ’ οδόν με τη μορφή δανεισμού από την Κιέβο και με ρήτρα απόκτησης στα 5.000.000 ευρώ, ενώ φαίνεται ότι επιτέλους το φλερτ με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί μετατρέπεται σε γάμο, με τον ΠΑΟ να προσφέρει 250.000 ευρώ στον Πλατανιά για τον αμυντικό από το Μάλι. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι ενέργειες προκειμένου να αποδεσμευτεί ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον  Ιταλό προπονητή του ΠΑΟ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα