Και ο Λάζλο Μπόλονι στην… παρέλαση για την Εθνική!

Σε… πανηγύρι ονομάτων εξελίσσεται, για μία ακόμη φορά, η υπόθεση του προπονητή της Εθνικής ομάδας στην ΕΠΟ. Η διοίκηση του Γιώργου Γκιρτζίκη δεν φαίνεται να θεωρεί επείγουσα την ανεύρεση του προπονητή, ακολουθώντας την τακτική που καθιέρωσε ο προκάτοχός του, Γιώργος Σαρρής.

Η ΕΠΟ βρίσκεται για μία ακόμη φορά εκτεθειμένη, καθώς κατάφερε να μετατρέψει το άκρως σοβαρό θέμα της πρόσληψης του νέου Ομοσπονδιακού τεχνικού, σε… παρέλαση υποψηφίων. Ξεκίνησε με τον Μπερντ Σούστερ, τον οποίο έφερε στην Αθήνα για υπογραφές, αλλά τελικά δεν τα βρήκαν.

Η… παρέλαση συνεχίστηκε με τον Τόμας Σάαφ, ο οποίος βάσει του ρεπορτάζ της Τετάρτης (7/10), εμφανιζόταν ως ο επικρατέστερος να αναλάβει, αφήνοντας ανοικτό το… παράθυρο για την εξαιρετική περίπτωση του Ολλανδού Γκους Χίντινγκ, για να… μπει στην άκρη και το συγκεκριμένο όνομα και την Πέμπτη (8/10), να εμφανίζεται ένα ακόμη όνομα υποψηφίου, αυτό του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, ενώ στο… σκότος του παρασκηνίου, οι παράγοντες της ΕΠΟ έχουν αρχίσει να συζητούν την επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη!

Με άλλα λόγια, τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου. Μπορεί τα παθήματα να γίνονται μαθήματα για όλες τις ομοσπονδίες του κόσμου, στην ελληνική όμως οι καταστάσεις όχι μόνο δεν αλλάζουν, αλλά ενισχύονται και συντηρούνται εις τον αιώνα τον άπαντα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα