Και ο Μαμέ Μπαμπά Τιάμ στον ΠΑΟΚ!

 

Να λοιπόν που ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο την τελευταία μέρα των μετεγγραφών και μάλιστα με έναν ποδοσφαιριστή που δείχνει πως και άμεσα μπορεί να βοηθήσει και να αποτελέσει μελλοντικό πολύτιμο «γρανάζι» της ομάδας.

Ο Μαμέ Μπαμπά Τιάμ παραχωρήθηκε από τη Γιουβέντους για ένα χρόνο στην ελληνική ομάδα και ο Σενεγαλέζος επιθετικός γίνεται ο πρώτος παίκτης από τη συγκεκριμένη αφρικανική χώρα που θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα. Είναι 24 ετών και από τα 16 του αγωνίζεται σε διάφορες μικρές και… μικρότερες ιταλικές ομάδες. Η Ίντερ για ένα διάστημα τον έκανε δικό της, δεν τον πίστεψε όμως, με αποτέλεσμα να αποκτηθεί τελικά από τη Γιούβε το 2014 που είδε καλά στοιχεία σε αυτόν και δαπάνησε 800.000 ευρώ στη Λανσιάνο για να τον αποκτήσει.

Πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στη Ζούλτε Βάρεγκεμ στο Βέλγιο και δεν τα πήγε άσχημα, αφού σκόραρε εννέα φορές σε 29 ματς. Αν ικανοποιήσει τον ΠΑΟΚ τότε θα μπει σε διαδικασία απόκτησή του, με τη Γιουβέντους να απαιτεί σαφώς περισσότερα από τα 800 χιλιάρικα που ξόδεψε για να τον αποκτήσει. Αναμένεται να πάρει αρκετές ευκαιρίες στο φετινό ΠΑΟΚ, όχι μόνο επειδή η ομάδα αναμένεται να δώσει πάνω από 40 επίσημα παιχνίδια (μάλλον θα ξεπεράσει και τα 50), αλλά επειδή δεν υπάρχουν επιθετικοί περιοχής με εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα!

160555

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα