«Καμπανάκι κινδύνου» Μανωλά σε Γιουβέντους!

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «Tempo» ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος θέλησε να… προειδοποιήσει τη Γιουβέντους για τις δυσκολίες στο Καραϊσκάκη, ενώ παραδέχθηκε τις επαφές που είχε με την Άρσεναλ και τη «γηραιά κυρία».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής ποδοσφαιριστής:
Φυσικά και συμφωνώ με τον προπονητή μου, Ρούντι Γκαρσία. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Να κατακτήσουμε τον τίτλο. Τώρα που είμαστε ψηλά το πιστεύουμε περισσότερο.

Για το μόνο που έχω μετανιώσει απ’ όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, είναι ότι δεν νικήσαμε. Όλα τα υπόλοιπα, ο Μοράτα, ο διαιτητής, δε με απασχολούν. Είναι παρελθόν. Από τότε κοιτάζουμε μπροστά, οι συμπαίκτες μου τα πήγαν περίφημα με την Κιέβο, τώρα έχουμε την Μπάγερν. Δεν χρειάζεται να πω κάτι για τη Γιουβέντους, τώρα έγινε και δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Τους περιμένουμε στη Ρώμη στο δεύτερο γύρο για τη ρεβάνς, ανυπομονώ γι’ αυτό το ματς.

Ναι είναι αλήθεια πως υπήρξαν συζητήσεις με τη Γιουβέντους, μετά το Μουντιάλ . Θα μπορούσα να πάω και στην Άρσεναλ, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι είχα ταξιδέψει στο Λονδίνο. Τώρα για μένα υπάρχει μόνο η Ρόμα και είμαι ευτυχισμένος που ήρθα εδώ.

Το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου δεν είναι ματς ανάμεσα σε μένα και στον Μπενάτια. Δεν έχουν νόημα οι συγκρίσεις. Από την πρώτη μέρα ένιωσα την εμπιστοσύνη του Γκαρσία και όλων εδώ στη Ρόμα. Ελπίζω να μείνω για πολλά χρόνια στη Ρόμα, γιατί το κλαμπ είναι στο ταβάνι των φιλοδοξιών μου. Η Μπάγερν είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Εμείς θα έχουμε ένα γεμάτο στάδιο, ενθουσιάστηκα από το πρώτο λεπτό παίζοντας εναντίον της Φιορεντίνα με το κοινό μας. Δεν ξέρω πως θα τελειώσει το ματς με την Μπάγερν αλλά σίγουρα είναι μια πρόκληση που δεν πρέπει να χάσουμε. Δεν υπάρχουν όρια για τη Ρόμα στο Champions League, μπορούμε και την πρώτη θέση στο γκρουπ.

Για να νικήσεις στον Πειραιά, δεν είναι εύκολο για κανέναν. Στη Γιουβέντους θα πρέπει να το σημειώσουν αυτό.

Με τον Τοροσίδη είχα μιλήσει πολλές φορές πριν φτάσω στην Τριγκόρια, αλλά ήξερα πολύ καλά τη Ρόμα κι από τότε που πήγε ο Βασίλης είχα δει όλα τα παιχνίδια της. Αλλά και στην Ελλάδα η Ρόμα είναι πολύ δημοφιλής, άλλωστε έχουν παίξει εδώ κι άλλοι Έλληνες, ο Χούτος, ο Δέλλας, ο Ταχτσίδης. Ο Χολέμπας είναι ένας γρήγορος και επιθετικός παίκτης, με εμπειρία τριών ετών στο Champions League. Για τα υπόλοιπα ρωτήστε τον Σαμπατίνι. Ο αθλητικός διευθυντής μας μου είπε ότι με παρακολουθούσε για τρία χρόνια και το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε ότι είχα φτάσει στο επίπεδο να παίξω στη Ρόμα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Με τον Δέλλα είμαστε φίλοι, είχαμε παίξει και συμπαίκτες στην ΑΕΚ, μέναμε στο ίδιο δωμάτιο και είχαμε πάρει ένα Κύπελλο. Όταν έκλεισα στη Ρόμα μου είπε ότι πάω σε ένα μεγάλο κλαμπ και να τους δείξω τι αξίζω. Το σημαντικότερο βήμα στην καριέρα μου ήταν όταν πήγα στον Ολυμπιακό. Αν είμαι εδώ τώρα, το χρωστάω στον Ολυμπιακό.

Ο Ρανιέρι δουλεύει πολύ στην τακτική, αλλά είναι λίγο καιρό στην Ελλάδα και ακόμη δεν έχει περάσει τη φιλοσοφία του. Είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα πάμε καλύτερα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η Ελλάδα δεν έπαιζε ποτέ επιθετικό ποδόσφαιρο. Η κριτική είναι σκληρή, αλλά έτσι είναι οι δημοσιογράφοι. Κάνεις δέκα νίκες και μετά από μία ήττα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα