Καρέλης, Πράνιτς και Μαυρίας ορίζουν τον σχεδιασμό!

Την τελική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με τις περιπτώσεις των Καρέλη, Πράνιτς και Μαυρία αναμένεται να λάβει το αμέσως επόμενο διάστημα η διοίκηση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της ενόψει καλοκαιριού.

Οι «πράσινοι» έχουν στο μυαλό τους διάφορες ιδέες, ωστόσο οι επικρατέστερες για τον καθένα από τους τρεις, είναι πολύ συγκεκριμένες. Όσον αφορά τον Νίκο Καρέλη, το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων είναι έντονο και το ποσό που αναμένεται να μπει στο ταμείο του «τριφυλλιού» ενδεχομένως να ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Για τον Ντάνιελ Πράνιτς υπάρχει η σκέψη να μην ανανεωθεί η συνεργασία του, καθώς από τη μία δεν έχει κάνει τη διαφορά, όπως θα όφειλε λόγω ονόματος και ταλέντου και από την άλλη επιθυμεί και ο ίδιος να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Η περίπτωση του Χάρη Μαυρία είναι πιο πολύπλοκη, αλλά στον Παναθηναϊκό σκοπεύουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια προτείνοντας την επέκταση του δανεισμού του για έναν χρόνο ακόμη. Τα οικονομικά της ομάδας δεν επιτρέπουν περαιτέρω ανοίγματα, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που δεν διασφαλίζεται η συμμετοχή στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Τον προγραμματισμό επηρεάζει και η υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, για τον οποίο όμως, έχουν ληφθεί αποφάσεις. Ο Κροάτης καλείται να δώσει απάντηση μέσα στην εβδομάδα στην πρόταση που του έχει γίνει από το «τριφύλλι». Σε περίπτωση που είναι αρνητική, υπάρχει έτοιμη εναλλακτική λύση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με κεντρικό αμυντικό που μένει ελεύθερος από την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα