Κινέζικο ενδιαφέρον για Καρντόσο

Οι χειμερινές αποχωρήσεις ίσως τελικά και να μην έχουν ολοκληρωθεί για τον Ολυμπιακό, καθώς τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Όσκαρ Καρντόσο να παίρνει μεταγραφή στην Κίνα!

Την Πέμπτη (16/2) ο μάνατζερ του Καρντόσο, Πέδρο Αλδάβε, αποκάλυψε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Παραγουάης πως έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα της Κίνας για τον 33χρονο επιθετικό και πως στην παρούσα φάση περιμένει την απόφαση του Ολυμπιακού.

Μια μέρα μετά, η κινεζική ιστοσελίδα «futbolechine.com» η οποία ασχολείται με όλα τα νέα του εγχώριου πρωταθλήματος με… ισπανόφωνο ενδιαφέρον, τονίζει ότι η Γκουανζού Εβεργκράντε είναι η ομάδα που εξετάζει την περίπτωση του Καρντόσο την ώρα που η μεταγραφική περίοδος στην Ασία βρίσκεται στην τελική ευθεία (ολοκληρώνεται στα τέλη Φεβρουαρίου).

«Τις τελευταίες ώρες όλο και συνδέεται περισσότερο το όνομα του Όσκαρ Καρντόσο (33 ετών) με την Γκουανζού Εβεργκράντε. Ο παίκτης αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στον Ολυμπιακό», αναφέρει σχετικά ο λογαριασμός της ιστοσελίδας στο twitter.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα