Κι όμως είναι ακόμα εδώ!

Την προηγούμενη εβδομάδα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σημείωναν από δύο ήττες σε Μαδρίτη και Μόσχα (κόντρα σε Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ) αντίστοιχα και άπαντες μιλούσαν για εύκολη πρόκριση των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων.

Τόσο την περασμένη Δευτέρα, όσο και χθες (Τετάρτη), οι δύο «αιώνιοι», καταθέτοντας την ψυχή τους στα παρκέ του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 τις σειρές τους και πλέον θα παίξουν την πρόκρισή τους στο Final Four της Euroleague σε ένα και μόνο παιχνίδι την ερχόμενη Παρασκευή. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα επιστρέψουν στη Μαδρίτη, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βρεθούν ξανά στη Μόσχα. Με διαφορετικές συνθήκες αυτή τη φορά, σε σχέση με τα δεδομένα της Μεγάλης Εβδομάδας, οι δύο καλύτεροι εκπρόσωποι του ελληνικού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, θα τα δώσουν όλα για να βρεθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο.

Το κατόρθωμα της υπόθεσης είναι ότι φέτος οι ομάδες μας δεν έχουν την ποιότητα περασμένων ετών, ενώ βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο εξ αρχής. Ωστόσο, με… πλεόνασμα ψυχικών αποθεμάτων και τη γνώση για το πώς έρχονται οι επιτυχίες, ήρθαν οι νίκες απέναντι σε καλύτερες θεωρητικά ομάδες. Πλέον, το άγχος βαραίνει Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ, αφού θεωρούνται τα φαβορί για να δώσουν το «παρών» στο F4, κάτι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αύριο.

Οι αγώνες της Παρασκευής (25/4):
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός 19:00 (ΝOVA)
Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός 21:45 (ΔΤ)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα