Κλείνει στη Λεβερκούζεν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Πρόταση ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ κατέθεσε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, προκειμένου να εξαγοράσει τα δικαιώματα του Κυριάκου Παπαδόπουλου από τη Σάλκε!

Ο διεθνής Έλληνας μεσοαμυντικός αγωνίζεται ως δανεικός στις «ασπιρίνες» και προφανώς έχει ικανοποιήσει απόλυτα με την παρουσία του. Ο Παπαδόπουλος έμεινε για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, αλλά όπως φαίνεται, επανήλθε δυναμικά και ήδη το όνομά του απασχολεί το μεταγραφικό παζάρι.

Προκειμένου να αποφευχθούν… σίριαλ, η διοίκηση της Λεβερκούζεν έσπευσε να διασφαλίσει τα συμφέροντά της πάνω στον ποδοσφαιριστή, κάλυψε με την προσφορά της τα έξι εκατομμύρια που προβλέπονταν στη ρήτρα που είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ενδεχομένως οι Γερμανοί να ενημερώθηκαν για τις προθέσεις της Λίβερπουλ, η οποία αναζητούσε τρόπο να μπει «σφήνα» στην υπόθεση και να αποκτήσει εκείνη τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Στην Αγγλία πάντως δεν καταθέτουν τα όπλα, παρά την πρόταση της Λεβερκούζεν και ενημέρωσαν τον ατζέντη του Παπαδόπουλου για το ενδιαφέρον τους. Ευελπιστούν ότι ο Κυριάκος δεν θα δεχθεί να παραμείνει στην Μπάγερ και θα επιδιώξει τη δική τους προοπτική και την εμπειρία της Premier League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα