«Κοιτάμε μόνο πως θα μπούμε στους ομίλους!»

 

Καμία διάθεση για κουβέντα πέρα από αυτή που έχει να κάνει με τον αγώνα της Τούμπας κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα για τη δεύτερη προκριματική φάση του Europa League δεν θέλησε να κάνει ο Ιγκόρ Τούντορ κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης Συνέντευξης Τύπου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση Λούκας, τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις που έπονται και αρκέστηκε μόνο να αναφερθεί στην ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα Πέλκας και στο πόσο πολύ του αρέσει που αν και νέος λειτουργεί με μυαλό εντός και εκτός γηπέδου. Κατά τα άλλα τόνισε: «Η Σπαρτάκ είναι μία καλή ομάδα με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και δεν θέλω να τη συγκρίνω με την Λοκομοτίβα, η οποία ανήκει σε άλλη σχολή ποδοσφαίρου. Ούτως ή άλλως,  θέλω να σκέφτομαι μόνο τη δική μας ομάδα και τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Η κουβέντα για φαβορί είναι περισσότερο για τον Τύπο. Για εμάς σημασία έχει τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο. Εμείς είμαστε σε ένα σημείο από πλευράς έμψυχου δυναμικού χειρότερο από την προηγούμενη χρονιά, κάτι όμως που θα αλλάξει τις επόμενες μέρες. Στόχος μας είναι και πάλι να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

Για την καλή επιθετική λειτουργία στο προηγούμενο ματς και την παράδοση με την Τρνάβα και τα πολλά γκολ που είχε σημειώσει και τότε ο ΠΑΟκ σημείωσε: «Έχει να κάνει πάντα με τον αντίπαλο. Εμείς θα μπορούσαμε να παίξουμε με μία ομάδα Γ’ Εθνικής και να βάλουμε 15 γκολ. Δεν έχουν καμία σημασία οι παραδόσεις, δεν έχουν καμία επιρροή στο αυριανό ματς. Εμείς θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι από τις προηγούμενες μέρες. Είναι αυτό που λέω στους παίκτες μου ότι οι προπονήσεις πρέπει να είναι μία φωτοτυπία της εικόνας που θα παρουσιάζουν στους αγώνες. Είναι σημαντικό, φυσικά, να κερδίζεις γιατί η νίκη φέρνει και άλλη νίκη. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία των επιθετικών να σκοράρουν. Αλλά το αποτέλεσμα εξαρτάται και από άλλα πράγματα. Από τον εαυτό μας και φυσικά από τον αντίπαλό μας. Οπότε μάλλον δεν θα πετυχαίνουμε έξι γκολ σε κάθε παιχνίδι».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα