Κρίνεται όλη η χρονιά από ένα ματς!

Ένα παιχνίδι, μία χρονιά! Ποτέ ίσως στη σύγχρονη ιστορία του δεν έχει δώσει τόσο κρίσιμο ματς ο Άρης Θεσσαλονίκης. Ίσως μάλιστα μετά από καιρό να γεμίσει το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε αυτό ελπίζουν οι άνθρωποι και οι παίκτες του Άρη που βλέπουν την ομάδα να βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Πανσερραϊκό, τον οποίο υποδέχονται το Σάββατο στην έδρα τους στο Χαριλάου. Αν δεν πάρουν τη νίκη, οι ελπίδες για άνοδο στη Super League θα είναι ελάχιστες, σχεδόν μηδαμινές. Αν οι «κιτρινόμαυροι» όμως κάμψουν την αντίσταση των «λιονταριών», τότε έχουμε ξανά πρωτάθλημα, αφού η διαφορά του ενός βαθμού θα είναι σαφώς αντιστρέψιμη.

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 16:00 και στο γήπεδο του Άρη αναμένεται πολύς κόσμος και υπάρχει υποψία ότι το γήπεδο θα γεμίσει. Η διοίκηση κάνει κάλεσμα στον κόσμο να υποστηρίξει τους παίκτες σε αυτό το δύσκολο αγώνα που θα κρίνει το εισιτήριο της ανόδου, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως στο «κόλπο» παραμένει και η ισόβαθμη του Άρη, ομάδα της Καβάλας, που επίσης ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο ΑΟΚ προτιμά νίκη του Άρη ή ισοπαλία, καθώς με νίκη του Πανσερραϊκού δύσκολα θα προλάβει να τον φτάσει, παρά το ότι έχουν μεταξύ τους αγώνα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα