«Λύγισε» υπό την πίεση ο Νίκος Προύντζος

Βουρκωμένος βγήκε από το γραφείο του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Νίκος Προύντζος, μετά την 90λεπτη κατάθεσή του το πρωί της Παρασκευής στην Ευελπίδων.

Ο προερχόμενος από την Αρκαδία παράγοντας δεν ήθελε να πει πολλά στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν, παρά μόνο ότι δεν του επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος, ωστόσο δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς φαινόταν επηρεασμένος και πιεσμένος από την όλη κατάσταση.

Ο Προύντζος διατηρεί τη θέση του τόσο στην ΕΠΣ Αρκαδίας, όσο και στην ΕΠΟ, αφού δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, ούτε για το ποδόσφαιρο, ούτε περί της εξόδου από τη χώρα. Πάντως, είναι χαρακτηριστικό ότι ο ανακριτής δεν ακολουθεί την ίδια γραμμή με όλους τους κατηγορούμενους και επιβάλλει διαφορετικούς περιοριστικούς όρους στον καθένα, δείγμα του ότι έχει ξεχωρίσει κάποια μέλη από τη φερόμενη «εγκληματική οργάνωση», ενώ κάποια άλλα φαίνεται ότι δεν είχαν καμία εμπλοκή ή τουλάχιστον δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να καταδεικνύουν ανάμειξή τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα