ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.: Ηγετική δύναμη και στα Βαλκάνια

Tο δεύτερο κατάστημα του δικτύου της στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, στο Tetovo, εγκαινίασε την Τετάρτη 27 Αυγούστου η Μαρίνοπουλος Α.Ε., στηρίζοντας με νέες επενδύσεις τη στρατηγική απόφαση επέκτασης του δικτύου της στα Βαλκάνια ως αποκλειστικός δικαιοδόχος της Carrefour για την περιοχή.

Τo σούπερ μάρκετ του Tetovo στεγάζεται στο νέο εμπορικό κέντρο REM MALL, διαθέτει 1.200 τ.μ. χώρων πώλησης, προσφέρει πλούσια γκάμα προϊόντων, ακολουθεί ανταγωνιστική πολιτική τιμών και απασχολεί 42 εργαζόμενους.
Σημειώνεται ότι το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην ΠΓΔΜ έχει την έδρα του στην πόλη των Σκοπίων.

Με στόχο την ανάπτυξή της, η Μαρινόπουλος Α.Ε. έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια σε σημαντικές επενδύσεις, σε αγορές εκτός Ελληνικών συνόρων, λειτουργώντας σε σύνολο 61 καταστήματα στα Βαλκάνια. Αναλυτικότερα, η εταιρεία στην Κύπρο ελέγχει 18 καταστήματα, στη Βουλγαρία 22, στην Αλβανία 19, στα Σκόπια ένα κατάστημα και πρόσφατα και αυτού του Tetovo, ενώ ο γενικότερος επενδυτικός σχεδιασμός της Μαρινόπουλος περιλαμβάνει και τη Σερβία, όπου σύντομα θα επεκταθούν οι δραστηριότητές της.

Κατέχοντας ηγετική θέση στις αγορές που δραστηριοποιείται, η Μαρινόπουλος Α.Ε., πέραν του ότι στηρίζει τις τοπικές οικονομίες, λειτουργεί ως πύλη εξωστρέφειας για την προώθηση σε τέσσερις εθνικές αγορές, ενός σημαντικού αριθμού προϊόντων Ελλήνων Παραγωγών, όπως και του συνόλου των κωδικών ιδιωτικής ετικέτας που διακινεί στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό ενισχύει την ελληνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία γενικότερα, προσφέροντας διεξόδους ανάπτυξης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα