Μας έβαλε τα γυαλιά η Ντόρτμουντ!

 

Την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης έδινε εντολή να απομονωθούν οι ταραξίες της Τούμπας, μετά τα επεισόδια στον αγώνα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η διοίκηση της γερμανικής ομάδας πρέπει να είχε ήδη… ταυτοποιήσει τη μερίδα των οπαδών της που δημιούργησαν την ένταση στην εξέδρα των φιλοξενούμενων.

Στο παιχνίδι της 1ης του Οκτώβρη, μέλη του συνδέσμου “Desperados Dortmund 1909” μπήκαν μέσα στην Τούμπα με άγριες διαθέσεις, προκάλεσαν τους φίλους του ΠΑΟΚ, έσπασαν καθίσματα και άναψαν πολλά καπνογόνα τα οποία και εκτόξευσαν!

Αυτοί όχι μόνο εντοπίστηκαν τα επόμενα εικοσιτετράωρα, αλλά έχουν ήδη τιμωρηθεί από τη διοίκηση των Γερμανών. Πως; Μα φυσικά με αφαίρεση των εισιτηρίων διαρκείας τους. Ότι χειρότερο, δηλαδή, αφού με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα δυσκολεύονται να βλέπουν την ομάδα τους εντός έδρας (αφού έχουν διατεθεί 55.000 διαρκείας και το γήπεδο είναι πάντα Sold Out), αλλά δεν θα μπορούν να βλέπουν την Μπορούσια εκτός έδρας, μιας και πολιτική της διοίκησης είναι τα εισιτήρια να δίνονται με σειρά προτεραιότητας μόνο στους κατόχους διαρκείας.

Αυτή κι αν είναι αντίδραση! Προφανώς και ποτέ δεν έχει καταφέρει ελληνική ομάδα να κάνει κάτι αντίστοιχο, ίσως με εξαίρεση την πρόσφατη τιμωρία οπαδού του Παναιτωλικού από τη διοίκηση του συλλόγου.

Πάντως, η Ντόρτμουντ δεν τιμωρεί απλά τους οπαδούς, αλλά προστατεύει και τους φίλους της, καθώς σκοπεύει να κάνει καταγγελία στην UEFA για τις κλοπές που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν κάποιοι Γερμανοί στην Τούμπα πριν από την έναρξη του αγώνα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα