Μεγάλη πίκρα στον Άρη

Ο Πανσερραϊκός δείχνει να είναι ο μεγάλος νικητής της φετινής μάχης του βορρά! Στη Football League 2 δημιουργήθηκε ένας πολύ δυνατός όμιλος με Άρη, Πανσερραϊκό και Καβάλα, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται να προηγείται το βάρος της φανέλας των «κίτρινων», αλλά η σταθερότητα της ομάδας των Σερρών.

Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε, η ομάδα της Θεσσαλονίκης διατηρεί φυσικά μαθηματικές ελπίδες, αλλά το εύκολο πρόγραμμα του Πανσερραϊκού και το προσδοκώμενο απόλυτο στα ματς που απομένουν, κρατάνε τον Άρη δεύτερο και πικραμένο, κάτι που ίσως επηρεάσει και τον Άλεξ Κάλας που σίγουρα θα περίμενε ένα ιδανικό ξεκίνημα για την επένδυσή του με μία άνοδο.

Ο επιχειρηματίας εξ’ Αμερικής έχει δηλώσει ότι θέλει να ασχοληθεί με τον Άρη για να βγάλει κέρδος και μία ακόμη παραμονή σε ερασιτεχνική κατηγορία δεν μπορεί να του εγγυηθεί κάτι τέτοιο, εκτός αν στο μυαλό του η επένδυση είναι μελλοντική και δεν τον ενοχλεί αν το πλάνο παραταθεί κατά ένα χρόνο.

Αν ο Άρης ξεφύγει από τα χέρια του Κάλας και μείνει χωρίς ηγέτη το καλοκαίρι, κανείς δεν ξέρει αν θα μπορέσει να είναι και του χρόνου ανταγωνιστικός σε έναν όμιλο που θα βρίσκεται και πάλι η δυνατή Καβάλα και ίσως μία ή δύο ακόμη ανταγωνιστικές ομάδες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα