Μεγάλο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και στον… πάγκο!

Σε ριζικό ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αναμένεται να προχωρήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα play off προκάλεσε την αντίδραση του ισχυρού επιχειρηματία, ο οποίος έφτασε στα όρια της ανοχής του με όσα αντίκρισε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η επίσκεψη στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα ήταν το πρώτο δείγμα όσων θα ακολουθήσουν. Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε με ιδιαιτέρως σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προαναγγέλλοντας επί της ουσίας, τις αλλαγές που έχει αποφασίσει να κάνει.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι άπαντες θα αξιολογηθούν μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και από την επίτευξη των στόχων τους. Ήδη η ομάδα βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό στην ειδική βαθμολογία των play off, κάτι που σημαίνει πως απομακρύνεται ο στόχος της εξόδου στα προκριματικά του Champions League.

Παράλληλα, από το βράδυ της Κυριακής έχουν ξεκινήσει τηλεφωνικές συσκέψεις, με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει εντολή για την άμεση πρόσληψη του νέου τεχνικού διευθυντή, αλλά και την εντατικοποίηση της διαδικασίας για την ανεύρεση του προπονητή που θα αναλάβει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, πολύς κόσμος θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ οι πιθανότητες να διατηρηθεί στον πάγκο ο Γιώργος Γεωργιάδης, είναι πλέον ελάχιστες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα