Μεταγραφές σε «λάτιν» ρυθμό για Ολυμπιακό!

Στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και δη της Βραζιλίας και της Αργεντινής φέρεται να έχει εντοπίσει τους βασικούς του μεταγραφικούς στόχους ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία και την Αργεντινή, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του αριστερού επιθετικού της Βοτίρια Γκιμαράες, Άλεξ ή Αλεξάντρε Ενρίκε Γκονσάλβες ντε Φρέιτας όπως είναι σε πλήρη… ανάπτυξη το όνομά του, καθώς και με την Εστουντιάντες, για την απόκτηση του πανάκριβου Γουίδο Καρίγιο.

Οι δύο περιπτώσεις, που ξεχώρισαν από το σκάουτινγκ των «ερυθρόλευκων» στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και ιδιαίτερα στο κόστος απόκτησης, καθώς η τιμή του Καρίγιο υπερβαίνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Τόσο για τον Άλεξ, όσο και για τον 24χρονο Αργεντινό, υπάρχει επίσης ενδιαφέρον από σημαντικούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι το Champions League, το οποίο θα χαθεί αν επέλθει ρήξη της Πολιτείας με τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς και οδηγηθεί η Ελλάδα στον αποκλεισμό της από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα