Μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι ο Ντρογκμπά!

Περιπλέκεται σε μεγάλο βαθμό η περίπτωση του Ντιντιέ Ντρογκμπά, στη διεκδίκηση του οποίου ενεπλάκη, πλέον, και η Μάντσεστερ Σίτι, ανοίγοντας… μέτωπο με την Τσέλσι, που θεωρούσε δεδομένο τον Ιβοριανό επιθετικό!

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την τουρκική Γαλατασαράι, καθώς, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, ήθελε να αγωνιστεί στην Ιταλία, με τη φανέλα της Γιουβέντους! Ο 36άχρονος ποδοσφαιριστής έμεινε όντως ελεύθερος, αγωνίστηκε με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και όταν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του εκεί, προσέγγισε τη «γηραιά κυρία» του καμπιονάτο.

Ωστόσο, ο σχεδιασμός του είχε στηριχθεί στην… άμμο! Οι επαφές του με τη διοίκηση της Γιουβέντους δεν απέδωσαν καρπούς και ο Ντρογκμπά έμεινε… κρεμασμένος! Τότε εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο και η Τσέλσι. Ο Πορτογάλος του έκανε πρόταση, αλλά μάλλον δεν κάλυψε τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, ενώ εμφανίστηκε μία μεγάλη μερίδα οπαδών των «μπλε», οι οποίοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο επιστροφής του Ντρογκμπά στην ομάδα τους.

Ο Μουρίνιο, πάντως, επιμένει στην περίπτωση του Ιβοριανού, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις, Όμως, πλέον, δεν «παίζει» μόνος του! Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικού, προκειμένου να καλύψει το κενό του Αλβάρο Νεγρέδο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά. Ο Πελεγκρίνι θεωρεί τον Ντρογκμπά ως την ιδανική λύση και ήδη του πρότεινε να φορέσει τη γαλάζια φανέλα της Σίτι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα