Με γήπεδο και επενδυτές αλλάζει επίπεδο

Σε τέσσερα επίπεδα δραστηριοποιείται αυτό το διάστημα η οικογένεια της ΑΕΚ με την υπερκινητικότητα να είναι σήμα κατατεθέν όλων των ενεργειών! Προμηνύεται καυτός Απρίλης, παρά το ότι ο καιρός είναι ακόμη δροσερός.

Το πρώτο επίπεδο είναι το αγωνιστικό. Η ΑΕΚ χρωστάει έναν ακόμη αγώνα κανονικής περιόδου και μετά μπαίνει στα Play off όπου θα έχει διαφορά τριών νικών από τον τρίτο. Η Ένωση θα ξεκινήσει ένα μίνι πρωτάθλημα δέκα αγωνιστικών και στα Σπάτα θέλουν από την 5η κιόλας αγωνιστική να έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο. Αυτό θα επιτευχθεί αν νικήσει όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως των λοιπών αποτελεσμάτων. Η ΑΕΚ μπορεί να είναι το απόλυτο φαβορί, αλλά ο Δέλλας θέλει να συνδυάσει την άνοδο με ρεκόρ, δηλαδή να διατηρήσει το αήττητο και την καλύτερη επίθεση και να κερδίσει στο νήμα την καλύτερη άμυνα από τον Ηρακλή.

Το δεύτερο επίπεδο είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός, τον οποίο κουμαντάρει σήμερα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Η απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών είναι δεδομένη, αλλά κανένας παίκτης δεν έχει κλείσει, άρα μιλάμε για έναν προγραμματισμό που είναι ακόμη ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση μάνατζερ.

Κατά τα λοιπά, είναι γνωστό ότι στην ΑΕΚ ανεβάζουν πυρετό κάθε φορά που υπάρχει εξέλιξη με το θέμα του γηπέδου και πλέον πιστεύουν πως είναι θέμα εβδομάδων να ξεκινήσουν τα έργα. Η απόφαση του ΣτΕ, η άτακτη οπισθοχώρηση του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας έχουν σκορπίσει χαμόγελα στα Σπάτα και πλέον το ζητούμενο είναι η οικοδομική άδεια. Μετρούν αντίστροφα…

Τέλος, αυτό που προέκυψε εσχάτως είναι η εισαγωγή της ΑΕΚ στο προθάλαμο του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, γεγονός που ίσως να μην ενδιαφέρει πολλούς φιλάθλους, αλλά στην ουσία είναι κάτι που ανεβάζει την ΠΑΕ επίπεδο. Η εταιρία ΑΕΚ μπαίνει σε ένα πρόγραμμα που την κάνει ελκυστική, που τη βοηθά να παρουσιάσει το πρότζεκτ της σε φιλόδοξους επενδυτές ανά τον κόσμο και που ενδεχομένως να φέρει στα ταμεία ρευστό εκτός προγράμματος, αρκεί και μόνο ένας επενδυτής να θελήσει να βοηθήσει την ΑΕΚ με οποιοδήποτε τρόπο.

Το πρόγραμμα ELITE στο οποίο υπάχθηκε η ΑΕΚ, υποδέχεται μόνο εταιρίες με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και όραμα και αυτό σημαίνει πολλά και κυρίως μαρτυρά τις φιλοδοξίες της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης, αλλά και την επιχειρηματική της δυναμική, καθώς δεν θα κατάφερνε να μπει στο πρόγραμμα αν οι ελεγκτές της εταιρίας δεν διέκριναν τη μελλοντική επιτυχία!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα