Μπερτράν Τραορέ για δανεικός στο λιμάνι!

O Μπερτράν Τραορέ, μετά από δύο εξαιρετικές χρονιές στην Ολλανδία με τη Φίτεσε πριν καν γίνει 20 χρονών, έπαιξε πέρσι στην Τσέλσι και στην Premier League δέκα φορές. Συνολικά χρησιμοποιήθηκε από την μπλε ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις σε 18 αναμετρήσεις και έβαλε πέντε τέρματα.
Ο επιθετικός από την Μπουργκίνα Φάσο αποτελεί για την Τσέλσι «χρυσή» ελπίδα και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι Λονδρέζοι επιλέγουν φέτος να τον παραχωρήσουν εκ νέου δανεικό για να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής, όπως το 2014-15 όταν αγωνίστηκε σε 37 ματς με τη Φίτεσε και έβαλε 18 γκολ σε συνδυασμό με επτά ασίστ! Τρομερό επίτευγμα για έναν τόσο μικρό επιθετικό, ακόμη κι αν αυτό συνέβη στο πιο παραγωγικό και επιθετικό πρωτάθλημα της Ευρώπης.
Αν όντως ο Ολυμπιακός δεχθεί την πρόταση της Τσέλσι για δανεισμό, τότε μιλάμε ότι η ελληνική ομάδα θα βάλει στη μηχανή της ένα «διάολο». Το παιδί τρέχει ασταμάτητα και σκοράρει είτε ως σέντερ φορ, είτε ως εξτρέμ. Ο δανεισμός αναμένεται να ολοκληρωθεί με κάποια οψιόν αγοράς, καθώς η Τσέλσι τον πιστεύει μεν, αλλά από την άλλη αποτελεί και περιουσιακό στοιχείο το οποίο μπορεί να αποφέρει οικονομικά κέρδη.
Εννοείται πως με τον Τραορέ, κανείς παίκτης από την επιθετική τριάδα των «ερυθρολεύκων» δεν θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη την παρουσία του στην ενδεκάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα