Μύλος τα μεταγραφικά της Παρί Σεν Ζερμέν!

Αλλαγή σκηνικού στην υπόθεση της ενδεχόμενης μεταγραφής του Άνχελ Ντι Μαρία στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τη διαπίστωση των Παριζιάνων ότι δεν τους επιτρέπεται να δαπανήσουν άλλα κεφάλαια, αν δεν παρουσιάσουν εισροές από την πώληση κάποιου παίκτη!

Οι κυρώσεις της UEFA στους πρωταθλητές Γαλλίας, για την παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play, άρχισαν να γίνονται αισθητές στο Παρίσι, παρότι αρχικά υποτιμήθηκαν και εν πολλοίς, χλευάστηκαν από τους παράγοντες της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι είχαν περιθώριο 50 εκατομμύρια για να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό τους, το οποίο ξόδεψαν εξ ολοκλήρου για την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ από την Τσέλσι.

Αποτέλεσμα ήταν να μην τους επιτρέπεται άλλη μεταγραφή από την UEFA, αν δεν πουλήσουν παίκτη, ή παίκτες, ώστε να παρουσιάσουν νέο μπάτζετ και να καλύψουν τις «τρύπες» προηγούμενων ετών χρήσης. Το πρόβλημα δεν είχε αισθητό, έως ότου προέκυψε η συμφωνία με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Άνχελ Ντι Μαρία. Τα πάντα είχαν διευθετηθεί, αλλά όταν οι Παριζιάνοι έσπευσαν να καλύψουν το ποσό του ανταλλάγματος, συνάντησαν μπροστά τους το τείχος των… κυρώσεων της UEFA, με αποτέλεσμα να «παγώσει» η όλη ιστορία.

Χρειάστηκε σχεδόν μία βδομάδα για να συνειδητοποιήσουν στο Παρίσι ότι αντιμετωπίζουν πραγματικό πρόβλημα και να προτείνουν μία νέα φόρμουλα συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Παρί ζήτησε δανεικό τον Άνχελ Ντι Μαρία, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, στο ποσό που είχαν συμφωνήσει για αγορά πριν λίγες μέρες.

Το ποσό της συμφωνίας είναι 60 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η πιθανότητα να προχωρήσει η συγκεκριμένη κίνηση είναι αρκετά μικρή. Και αυτό διότι η Ρεάλ Μαδρίτης υπολογίζει στα χρήματα που θα εισπράξει από την παραχώρηση του Ντι Μαρία, προκειμένου να πληρώσει τα 90 εκατομμύρια που έχει συμφωνήσει με τη Μονακό, για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες.

Μία εναλλακτική λύση για τους Παριζιάνους είναι να πουλήσουν τον Έντινσον Καβάνι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με τα χρήματα του Ουρουγουανού επιθετικού να αγοράσουν τον Άνχελ Ντι Μαρία. Ωστόσο, ακόμη και αυτή η περίπτωση είναι μπλεγμένη, καθώς ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ ενδιαφέρει εξίσου και την ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ! Μύλος η όλη ιστορία…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα