Νέα βραβεία εταιρικής υπευθυνότητας για ΟΤΕ και Cosmote

Συνεχίζουν να λαμβάνει διακρίσεις ο ΟΤΕ και η COSMOTE αφού διακρίθηκαν στο θεσμό Hellenic Responsible Business Awards, που επιβραβεύει το έργο των υπεύθυνων επιχειρήσεων, για περιβαλλοντικά και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Στα Hellenic Responsible Business Awards, οι δράσεις του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των δύο εταιρειών που βραβεύτηκαν με το βραβείο Gold στην κατηγορία «Εκπαίδευση–Υποτροφίες/Μεγάλη Επιχείρηση» είναι οι Υποτροφίες ΟΤΕ COSMOTE, το Πρόγραμμα Πρόσβασης στον Ψηφιακό Κόσμο και ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Μόνο το πρόγραμμα υποτροφιών ΟΤΕ–COSMOTE, που υλοποιείται τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια έχει βοηθήσει στις σπουδές τους περισσότερους από 470 πρωτοετείς φοιτητές με οικονομικά προβλήματα. Φέτος ο ΟΤΕ και η COSMOTE ανακοίνωσαν 50 υποτροφίες των 15.000 ευρώ η καθεμία. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.ote-cosmote-scholarships.gr, έως και τις 16 Οκτωβρίου 2015.

Στην Κατηγορία «Διαχείριση Ενέργειας», ο ΟΤΕ και η COSMOTE έλαβαν Silver βραβείο, για την «Ολοκληρωμένη Διαχείριση ενέργειας και εκπομπών αερίων φαινομένου του θερμοκηπίου». Οι δυο εταιρείες, έχουν διαμορφώσει και εφαρμόζουν ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρακολούθησης της κατανάλωσης ενέργειας και υπολογισμού των εκπομπών αερίων φαινομένου του θερμοκηπίου, σύμφωνα με διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους και πρότυπα.

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE είναι πιστοποιημένες για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά ISO 14001, στο οποίο εντάσσονται όλα τα περιβαλλοντικά προγράμματα και οι διαδικασίες που εφαρμόζουν, τονίζεται στην ανακοίνωση..

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα