«Να γίνουμε κόμμα κέντρο λήψης των αποφάσεων»

Τα δικά του μηνύματα για το πώς πρέπει να πορευτεί ο  ΣΥΡΙΖΑ στο προσεχές μέλλον έστειλε ο Γιάννης Δραγασάκης. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την ανάγκη ουσιαστικής αναβάθμισης του κόμματος, ως προϋπόθεση επιτυχίας του πολιτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, «ορισμένες φορές η αριστερή κυβερνησιμότητα κατανοείται ως κάτι δεδομένο. Δεν είναι όμως απλώς ένα πλοίο έτοιμο που μπαίνει στη θάλασσα να ταξιδέψει, αλλά είναι κάτι που δημιουργείται εν πλω μέσα από αλλαγές, διόρθωση λαθών. Είναι μια διαδικασία μάθησης και η οργάνωση της μάθησης δεν πρέπει να γίνεται σε κλειστά γραφεία, αλλά έξω στην κοινωνία».

Τέλος, ο κ. Δραγασάκης τόνισε πως «εάν θέλουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ ενιαίο, δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς πρέπει να επικεντρωθούμε σ´αυτό και όχι στις τάσεις. Να κάνουμε το κόμμα κέντρο λήψης των αποφάσεων».

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης αναφέρθηκε και στον ιστορικό εγχείρημα που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε την ανάγκη να μελετηθούν οι προϋποθέσεις εκείνες που θα βοηθήσουν στο δρόμο εμπρός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα