Καθημερινή ενημέρωση

Ξανά βοηθός του… Κούγια ο Φυντάνης!

Η ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας (25/9) πως ο Ηλίας Φυντάνης θα επιστρέψει στην ομάδα και εν συνεχεία θα αποσαφηνιστεί και ο οριστικός ρόλος που θα έχει.

Αρχικά θα αναλάβει την εκγύμναση των παικτών της ΑΕΛ και θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού προπονητή στο ματς με τον ΠΑΟΚ αν μέχρι τότε δεν έχει βρεθεί ο διάδοχος του Ματάισεν.

Αν θέλει ο νέος προπονητής τότε θα παραμείνει ως βοηθός του αλλιώς θα αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή που κατείχε και στην προηγούμενη παρουσία του στην ΑΕΛ.

Επίσης η ομάδα της Λάρισας έκανε γνωστό πως ο Αλέξης Κούγιας θα παραχωρήσει συνέντευξη την Τετάρτη το απόγευμα απαντώντας φυσικά σε όλες τις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι βοηθός προπονητού αναλαμβάνει ο Ηλίας Φυντάνης στη θέση του Δημήτρη Σίτσα.

Ο Ηλίας Φυντάνης θα προπονήσει την ΑΕΛ αύριο και, εφόσον μέχρι το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ δεν ανευρεθεί κατάλληλος έλληνας προπονητής για την ΑΕΛ, θα κοουτσάρει την ομάδα στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Εφόσον προσληφθεί νέος προπονητής και επιθυμεί να διατηρήσει ως βοηθό του τον κ. Φυντάνη, θα παραμείνει και ως βοηθός του νέου προπονητού.

Άλλως θα μεταπηδήσει στη θέση του τεχνικού διευθυντού με άμεσο συνεργάτη του τον Βασίλη Βάνη, ο οποίος παραμένει στη θέση του.

2. Την Τετάρτη 27/9/2017 και ώρα 18:00 ο κ. Αλέξης Κούγιας θα δώσει ανοικτή συνέντευξη τύπου σε όλους τους εκπροσώπους όλων των ΜΜΕ της Λάρισας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν έχουν τις τυπικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή τους στις συνεντεύξεις τύπου της Super League.

Για τη συμμετοχή των εκπροσώπων αρκεί απλή διαπίστευση. Η ανοικτή συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA». 

Διαβάστε επίσης