Ξαφνικό άγχος για Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα

Τεράστιο κακό έκανε στη φετινή Super League το φαινόμενο αποχώρησης δύο ομάδων στα μισά της διοργάνωσης (ΟΦΗ και Νίκη Βόλου), αφού το προϊόν απαξιώθηκε πλήρως.

Υπήρχαν αγωνιστικές στην οποία συμμετείχαν μόνο μία ή δύο μεγάλες ομάδες (με την ΑΕΚ στη Football League και ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ να νικάνε άνευ αγώνα) και κάποιοι σύλλογοι ευνοήθηκαν από τις αποχωρήσεις, αφού πήραν αρκετούς βαθμούς άνευ αγώνα, την ώρα που αντίπαλοί τους υποχρεώθηκαν  να αγωνιστούν με τον ΟΦΗ ή τη Νίκη και μάλιστα να χάσουν βαθμούς.

Έτσι, οι σκέψεις για επαναφορά της τιμωρίας του υποβιβασμού και όχι απλά περιορισμού στις μεταγραφές βρίσκεται και πάλι στα μυαλά των ανθρώπων που παίρνουν τις αποφάσεις στη Super League γεγονός που αναμένεται να συζητηθεί σύντομα. Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, θα πρέπει να γίνει ειδική ρύθμιση για δύο ομάδες, τον Πανιώνιο και τον ΠΑΣ Γιάννινα που δεν πήραν αδειοδότηση και έχουν περιορισμό στις μεταγραφές. Είναι μάλλον απίθανο να υποβιβαστούν τώρα, κι ενώ ήδη προετοιμάζονται ως ομάδες της Super League, οπότε το πιο πιθανό είναι να τους δοθεί χάρη για φέτος εάν και εφόσον ισχύσει η αλλαγή πολιτικής του Συνεταιρισμού!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα