Οικονομικό και «μνηστήρες» τα εμπόδια για Καμαρά

Ελλείψει χρημάτων, στάση εμπορίου… για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έπαιξε και… έχασε στην περίπτωση του Αλχασάν Καμαρά!

Ο Αφρικανός επιθετικός της Έρεμπρο εντοπίστηκε και από άλλους «μνηστήρες», γεγονός που ανέβασε την τιμή του σε ένα ποσό μεγαλύτερο των 600 χιλιάδων ευρώ, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να στρέφει, πλέον, την προσοχή του σε άλλες λύσεις. Οι «πράσινοι» εντόπισαν εγκαίρως τον ποδοσφαιριστή από τη Σιέρα Λεόνε, ωστόσο στο ταμείο υπήρχαν μόνο… αράχνες και… φίδια, με συνέπεια να μην πραγματοποιηθεί η κίνηση για την απόκτησή του.

Στο διάστημα αυτό, εμφανίστηκαν και άλλες ομάδες, καθώς οι σκάουτερ οργώνουν την Ευρώπη και ο μάνατζερ του Αφρικανού δουλεύει καθημερινά για τη μεταγραφή του πελάτη του. Τόσο η Χαλ Σίτι από την Αγγλία, όσο και οι Λιλ από τη Γαλλία και Κλαμπ Μπριζ από το Βέλγιο, εμφανίζονται να έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της Έρεμπρο, η οποία όρισε το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ, ως γραμμή εκκίνησης για τις διαπραγματεύσεις.

Προφανώς η σκανδιναβική ομάδα θα επιδιώξει το μεγαλύτερο δυνατό αντάλλαγμα, γεγονός που θέτει εκτός ανταγωνισμού τον Παναθηναϊκό, τα οικονομικά του οποίου βρίσκονται κάπου μεταξύ… Ταρτάρων και… Καιάδα γωνία!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα