Οι δύο σίγουροι, ο «χλωμός» και ο… μετέωρος!

Έτοιμα προς υπογραφή είναι τα νέα συμβόλαια του Γιάννη Αναστασίου και του Μλάντεν Πέτριτς με τον Παναθηναϊκό, την ίδια στιγμή που ο Γκόρντον Σίλντενφελντ καθυστερεί… ανησυχητικά να δώσει την απάντησή του, ενώ το θέμα του Πράνιτς έχει «παγώσει».

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι πλέον δεδομένο πως θα κάθεται στον πάγκο του «τριφυλλιού» μέχρι το 2018. Τουλάχιστον αυτό έχει συμφωνήσει και απομένουν τα τυπικά για να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί η επέκταση της σύμβασής του με τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Πέτριτς, ο οποίος έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον σύλλογο της Αθήνας και θα υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο, με αυτόματη οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη, εφόσον αγωνιστεί σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων τη νέα περίοδο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως περίμεναν στο «τριφύλλι». Το τριετές συμβόλαιο που πρότειναν οι «πράσινοι» στον Κροάτη και η διατήρηση των απολαβών του στο ίδιο επίπεδο, δεν φαίνεται να προκάλεσαν… θύελλα ενθουσιασμού στην οικογένεια του 31χρονου αμυντικού, ο οποίος δεν έχει καταλήξει ακόμη στην απόφασή του. Το θέμα της διαμονής της οικογένειάς του παραμένει πένα «αγκάθι», καθώς η σύζυγός του ποδοσφαιριστή εμφανίζεται σκεπτική στο ενδεχόμενο να μετακινηθεί από το Ζάγκρεμπ στην Αθήνα. Όπως και να έχει, στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να περιμένουν την απάντηση του Σίλντενφελντ, αλλά όχι για… πάντα!

Το θέμα του Ντάνιελ Πράνιτς έχει πάρει αρνητική τροπή, καθώς οι «πράσινοι» πιστεύουν ότι με το ίδιο κόστος, μπορούν να βρουν κάτι καλύτερο και… νεώτερο, ή να καλύψουν εκ των έσω την απώλεια του Κροάτη ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, ο διεθνής παίκτης αναζητεί πρόταση από ένα καλύτερο πρωτάθλημα και αν δεν υπάρξει κάποια σημαντική ανατροπή, δύσκολα θα προχωρήσει η ανανέωσή του με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα